Η FLC Modena Automobile, αντιπρόσωπος της Maserati στην Κύπρο, παρουσίασε στη Λεμεσό τη νέα Maserati Ghilbli.H εκδήλωση έγινε στον εκθεσιακό χώρο της Maserati στην Λεμεσό, την Τετάρτη 14 Μαρτίου, παρουσία του Πρέσβη Ιταλίας κ. Ανδρέα Καβαλλάρη.  Η Ghibli είναι ένα θρυλικό μοντέλο για την ιστορία της Maserati αλλά και εξίσου βασικό για το μέλλον του Brand. Η τελευταία δημιουργία για την ενίσχυση της ανάπτυξης της τρίαινας, η οποία ενσαρκώνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας, στυλ, ιταλικής φινέτσας και απόδοσης. Εμπνευσμένη από τη θρυλική A6 GCS Berlinetta της δεκαετίας του 1950, η Ghibli συνδυάζει αρμονικά, Ιταλικό φινετσάτο σχεδιασμό και απόδοση υψηλής τεχνολογίας με την άνεση ενός Sedan.H Ghibli 2018 προσφέρεται σε δύο μοναδικές παραλλαγές που τονίζουν το αγωνιστικό DNA του Brand: GranLusso και GranSport. Η κάθε μία πλήρως εξοπλισμένη σύμφωνα με το προσωπικό γούστο του οδηγού της. Στην GranLusso, η έμφαση δίνεται στην πολυτέλεια και την άνεση με μεταξένιοι εσωτερικοί χώροι από τον παγκόσμια περίφημο Ιταλό σχεδιαστή Υψηλής Ραπτικής Ermenegildo Zegna καθώς με την GranSport, πρόκειται περισσότερο για άμεση εμπλοκή στη δυναμική και απόδοση.

H Ghibli προσφέρεται με τον τριλιτρο V6 twin-turbo κινητήρα με απόδοση 350 και 430 ίππων. Φτάνει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση σε 4,7 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 286 χιλιόμετρα. Στη γκάμα υπάρχει και η πετρελαιοκίνητη έκδοση με κινητήρα επίσης τριών λίτρων απόδοσης 275 ίππων.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.