Η FLC Modena Automobile, αντιπρόσωπος της Maserati στην Κύπρο, παρουσίασε στη Λεμεσό τη νέα Maserati Ghilbli.H εκδήλωση έγινε στον εκθεσιακό χώρο της Maserati στην Λεμεσό, την Τετάρτη 14 Μαρτίου, παρουσία του Πρέσβη Ιταλίας κ. Ανδρέα Καβαλλάρη.  Η Ghibli είναι ένα θρυλικό μοντέλο για την ιστορία της Maserati αλλά και εξίσου βασικό για το μέλλον του Brand. Η τελευταία δημιουργία για την ενίσχυση της ανάπτυξης της τρίαινας, η οποία ενσαρκώνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας, στυλ, ιταλικής φινέτσας και απόδοσης. Εμπνευσμένη από τη θρυλική A6 GCS Berlinetta της δεκαετίας του 1950, η Ghibli συνδυάζει αρμονικά, Ιταλικό φινετσάτο σχεδιασμό και απόδοση υψηλής τεχνολογίας με την άνεση ενός Sedan.H Ghibli 2018 προσφέρεται σε δύο μοναδικές παραλλαγές που τονίζουν το αγωνιστικό DNA του Brand: GranLusso και GranSport. Η κάθε μία πλήρως εξοπλισμένη σύμφωνα με το προσωπικό γούστο του οδηγού της. Στην GranLusso, η έμφαση δίνεται στην πολυτέλεια και την άνεση με μεταξένιοι εσωτερικοί χώροι από τον παγκόσμια περίφημο Ιταλό σχεδιαστή Υψηλής Ραπτικής Ermenegildo Zegna καθώς με την GranSport, πρόκειται περισσότερο για άμεση εμπλοκή στη δυναμική και απόδοση.

H Ghibli προσφέρεται με τον τριλιτρο V6 twin-turbo κινητήρα με απόδοση 350 και 430 ίππων. Φτάνει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση σε 4,7 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 286 χιλιόμετρα. Στη γκάμα υπάρχει και η πετρελαιοκίνητη έκδοση με κινητήρα επίσης τριών λίτρων απόδοσης 275 ίππων.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.