Η Porsche παρουσιάζει τη νέα γενιά 911 Turbo S στη γκάμα του θρυλικού μοντέλου. Ένα νέο μοντέλο που προσφέρει τώρα περισσότερη δύναμη από ποτέ, δυναμική οδήγηση και άνεση. Η νέα 911 ξεκινά την καριέρα της στην αγορά σε εκδόσεις Coupé και Cabriolet, με ένα νέο κινητήρα boxer 3.8-λίτρων με δύο υπερσυμπιεστές VTG, που παράγει 641 ίππους, 70 περισσότερους από τον προκάτοχό της. Επίσης, η μέγιστη ροπή φθάνει τώρα 800 Nm (αύξηση 50 Nm). Το κιβώτιο οκτώ σχέσεων Porsche Doppelkupplung (PDK) βρίσκεται αποκλειστικά στην έκδοση Turbo, φτάνει τα 100 km/h από στάση σε 2,7 δευτερόλεπτα (0,2 δευτερόλεπτα γρηγορότερα), ενώ η τελική ταχύτητα παραμένει στα 330 km/h. Το άλμα στις επιδόσεις αυτής της νέας γενιάς είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο στο σπριντ από το μηδέν στα 200km που βρίσκεται στα 8,9 δευτερόλεπτα. Δηλαδή ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορη από τον προκάτοχό της.

Ο εντελώς νέος κινητήρας της 911 Turbo S βασίζεται στην γενιά κινητήρων 911 Carrera. Διαθέτει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο σύστημα ψύξης αέρα, νέους, μεγαλύτερους συμπιεστές VTG τα οποία έχουν βελτιώσει σημαντικά τα χαρακτηριστικά του οχήματος όσον αφορά την απόκριση του κινητήρα, την ισχύ, τη ροπή, τις εκπομπές και το στροφάρισμα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=aQeWlQYgwok[/embedyt]

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.