Όταν ο παρουσιαστής του Top Gear καταστρέφει μια Lamborghini Diablo…

Ο Paddy McGuinness, που εργάζεται για το Top Gear, φέρεται να είχε ένα εργασιακό ατυχηματάκι με μια Lamborghini Diablo κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της γνωστής εκπομπής Top Gear του BBC στο Yorkshire Dales. Οι τρεις παρουσιαστές δοκίμαζαν μια Ferrari F40, μια Jaguar XJ220 και μια Lamborghini Diablo στη Βόρεια Αγγλία.

Ωστόσο, τα πάντα δεν φαίνεται να κύλησαν ομαλά, με τον Paddy να χάνει τον έλεγχο του «ταύρου» του και να φεύγει εκτός δρόμου, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο.

Ένας εκπρόσωπος του BBC δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Top Gear στο Βόρειο Yorkshire, ο παρουσιαστής Paddy McGuinness έφυγε από το δρόμο». Επρόσωπος της αστυνομίας του Βόρειου Yorkshire είπε: «Η αστυνομία βρέθηκε άμεσα στο σημείο που συγκρούστηκε μια Lamborghini Diablo, που έφυγε εκτός δρόμου, μετά που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο περίπου στις 15:00».

Πάντως, οι Freddie Flintoff και Chris Harris δεν ήταν παρόντες στα γυρίσματα, μιας και ο Paddy δοκίμαζε μόνο το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου όταν έχασε τον έλεγχο.

Μετά το ατύχημα το supercar καλύφθηκε, ωστόσο φάνηκε από φωτογραφίες πως οι ζημιές του δεν μαρτυρούσαν για ένα σφοδρό ατύχημα, αλλά για μια έξοδο από τον δρόμο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο λογαριασμός των επισκευών δεν θα τσούξει… Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και ο Paddy είναι μια χαρά, αν όχι απλά λίγο αναστατωμένος.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.