Όταν ο παρουσιαστής του Top Gear καταστρέφει μια Lamborghini Diablo…

Top Gear

Ο Paddy McGuinness, που εργάζεται για το Top Gear, φέρεται να είχε ένα εργασιακό ατυχηματάκι με μια Lamborghini Diablo κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της γνωστής εκπομπής Top Gear του BBC στο Yorkshire Dales. Οι τρεις παρουσιαστές δοκίμαζαν μια Ferrari F40, μια Jaguar XJ220 και μια Lamborghini Diablo στη Βόρεια Αγγλία.

Ωστόσο, τα πάντα δεν φαίνεται να κύλησαν ομαλά, με τον Paddy να χάνει τον έλεγχο του «ταύρου» του και να φεύγει εκτός δρόμου, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο.

Ένας εκπρόσωπος του BBC δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Top Gear στο Βόρειο Yorkshire, ο παρουσιαστής Paddy McGuinness έφυγε από το δρόμο». Επρόσωπος της αστυνομίας του Βόρειου Yorkshire είπε: «Η αστυνομία βρέθηκε άμεσα στο σημείο που συγκρούστηκε μια Lamborghini Diablo, που έφυγε εκτός δρόμου, μετά που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο περίπου στις 15:00».

Πάντως, οι Freddie Flintoff και Chris Harris δεν ήταν παρόντες στα γυρίσματα, μιας και ο Paddy δοκίμαζε μόνο το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου όταν έχασε τον έλεγχο.

Lamborghini Diablo Top GearΜετά το ατύχημα το supercar καλύφθηκε, ωστόσο φάνηκε από φωτογραφίες πως οι ζημιές του δεν μαρτυρούσαν για ένα σφοδρό ατύχημα, αλλά για μια έξοδο από τον δρόμο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο λογαριασμός των επισκευών δεν θα τσούξει… Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και ο Paddy είναι μια χαρά, αν όχι απλά λίγο αναστατωμένος.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.