Συνήθως τα πεντάχρονα είτε παίζουν βιντεοπαιχνίδια είτε βλέπουν cartoons στην τηλεόραση! Όμως ο συγκεκριμένος πεντάχρονος ήθελε απεγνωσμένα μια Lamborghini και όταν, φυσικά, αρνήθηκαν οι γονείς του να του την αγοράσουν, αποφάσισε να βάλει το σχέδιο του σε εφαρμογή. Ο μικρός από την Utah των ΗΠΑ, πήρε το SUV των γονιών του, τρία ολόκληρα δολάρια και ξεκίνησε ακάθεκτος να εκπλήρωση το όνειρο του! Οδήγησε συνολικά 3.2 χιλιόμετρα πριν τον σταματήσει η αστυνομία και όταν ο Αστυφύλακας Trooper Rick Morgan άνοιξε την πόρτα, συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται για συνηθισμένο οδηγό, αλλά για ανήλικο που στεκόταν για να μπορεί να οδηγεί!

«Κάθισε στο μπροστινό μέρος του καθίσματος για να φτάσει στο πεντάλ του φρένου για να κρατήσει το αυτοκίνητο σταματημένο ενώ στεκόμουν εκεί. Έπρεπε να τον σηκώσω για να ακινητοποιήσω το αυτοκίνητο», δήλωσε ο Morgan.

Ο τοπικός εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα διώξει τους γονείς του αγοριού, οι οποίοι τον άφησαν στη φροντίδα ενός συγγενή toyw ενώ έλειπαν από το σπίτι.

Το παρακάτω βίντεο δεν δείχνει και πολλά αλλά είναι το on-board βίντεο του Αστυφύλακα που τον σταμάτησε.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.