Συνήθως τα πεντάχρονα είτε παίζουν βιντεοπαιχνίδια είτε βλέπουν cartoons στην τηλεόραση! Όμως ο συγκεκριμένος πεντάχρονος ήθελε απεγνωσμένα μια Lamborghini και όταν, φυσικά, αρνήθηκαν οι γονείς του να του την αγοράσουν, αποφάσισε να βάλει το σχέδιο του σε εφαρμογή. Ο μικρός από την Utah των ΗΠΑ, πήρε το SUV των γονιών του, τρία ολόκληρα δολάρια και ξεκίνησε ακάθεκτος να εκπλήρωση το όνειρο του! Οδήγησε συνολικά 3.2 χιλιόμετρα πριν τον σταματήσει η αστυνομία και όταν ο Αστυφύλακας Trooper Rick Morgan άνοιξε την πόρτα, συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται για συνηθισμένο οδηγό, αλλά για ανήλικο που στεκόταν για να μπορεί να οδηγεί!

«Κάθισε στο μπροστινό μέρος του καθίσματος για να φτάσει στο πεντάλ του φρένου για να κρατήσει το αυτοκίνητο σταματημένο ενώ στεκόμουν εκεί. Έπρεπε να τον σηκώσω για να ακινητοποιήσω το αυτοκίνητο», δήλωσε ο Morgan.

Ο τοπικός εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα διώξει τους γονείς του αγοριού, οι οποίοι τον άφησαν στη φροντίδα ενός συγγενή toyw ενώ έλειπαν από το σπίτι.

Το παρακάτω βίντεο δεν δείχνει και πολλά αλλά είναι το on-board βίντεο του Αστυφύλακα που τον σταμάτησε.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.