Όταν ένα RAV4 αποφασίζει να… κολυμπήσει

Οι κάμερες είναι ικανές να καταγράψουν γεγονότα που πολλές φορές θεωρούμε αδιανόητα. Όπως για παράδειγμα, αυτά που κατέγραψαν η κάμερες ενός σπιτιού. Μια αυλή, περιτριγυρισμένη από ψηλούς φράκτες, φαίνεται απόλυτα απομονωμένη και ασφαλής. Η ιδανική περιοχή για κολύμπι με απόλυτη ηρεμία. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον… μέχρι που έρχεται ένα Toyota RAV4 για να κολυμπήσει και αυτό, παίρνοντας μαζί του και τον φράχτη της αυλής. Ο Carlos Lago, ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Miami, πίστευε ότι αυτό που άκουσε ήταν έκρηξη. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά του θα είχαν πάει στην πισίνα αν δεν είχε βρέξει όπως εκείνη την ημέρα. Σημειώνεται επίσης ότι το συμβάν έλαβε χώρα λίγες ώρες μετά που έφυγε και το συνεργείο συντήρησης της πισίνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεκόρ 0-100 σε 1.1 από ένα… Civic (VIDEO)

Η οδηγός του ιαπωνικού SUV φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο του οχήματός της με πολύ υψηλή ταχύτητα στη βροχή και προκάλεσε αυτό που βλέπετε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  για περαιτέρω εξετάσεις αλλά χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.