Όταν ένα RAV4 αποφασίζει να… κολυμπήσει

Οι κάμερες είναι ικανές να καταγράψουν γεγονότα που πολλές φορές θεωρούμε αδιανόητα. Όπως για παράδειγμα, αυτά που κατέγραψαν η κάμερες ενός σπιτιού. Μια αυλή, περιτριγυρισμένη από ψηλούς φράκτες, φαίνεται απόλυτα απομονωμένη και ασφαλής. Η ιδανική περιοχή για κολύμπι με απόλυτη ηρεμία. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον… μέχρι που έρχεται ένα Toyota RAV4 για να κολυμπήσει και αυτό, παίρνοντας μαζί του και τον φράχτη της αυλής. Ο Carlos Lago, ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Miami, πίστευε ότι αυτό που άκουσε ήταν έκρηξη. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά του θα είχαν πάει στην πισίνα αν δεν είχε βρέξει όπως εκείνη την ημέρα. Σημειώνεται επίσης ότι το συμβάν έλαβε χώρα λίγες ώρες μετά που έφυγε και το συνεργείο συντήρησης της πισίνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεκόρ 0-100 σε 1.1 από ένα… Civic (VIDEO)

Η οδηγός του ιαπωνικού SUV φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο του οχήματός της με πολύ υψηλή ταχύτητα στη βροχή και προκάλεσε αυτό που βλέπετε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  για περαιτέρω εξετάσεις αλλά χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.