Οι πέντε καλύτερες BMW M που κυκλοφόρησαν ποτέ

Δεν μπορείς να ανοίξεις συζήτηση για την BMW, με άλλους αυτοκινητάκιδες, χωρίς να γίνει τουλάχιστον μια αναφορά στα μοντέλα που φέρουν το θρυλικό λογότυπο «M». Είναι πολλά, γενικά φοβερά αυτοκίνητα, έτσι ξεχωρίσαμε τις πέντε καλύτερες για σας!

BMW M635 CSI

M635 CSIΗ M635 CSI «Shark Nose» είναι ένα σπάνιο τέρας που δύσκολα θα δει κάποιος στον δρόμο. Το μοντέλο αυτό ήταν ο τρόπος με τον οποίο η BMW απέδειξε πως μπορούσε να μεταφέρει τις ικανότητες μιας M3 σε ένα μεγαλύτερο, πιο βαρύ και πιο πρακτικό αυτοκίνητο. Και, όντως, το απέδειξαν μια χαρά.

Δείτε το επόμενο

BMW 1M

1
2
3
4
5
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.