Φέτος ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι (1980 και 1982), Walter Rohrl συμπληρώνει 25 χρόνια συνεργασίας με το εργοστάσιο της Porsche.

Συνεργασία είχε υπάρξει και πριν από το 1993 για την εξέλιξη της 959 και του συστήματος τετρακίνησης της 964, όμως τότε μπήκε σε άλλη βάση. Μέχρι σήμερα, ο Rӧhrl είναι επίσημος δοκιμαστής και εκπρόσωπος της εταιρείας, με έναν και μόνο όρο να διέπει αυτή τη σχέση: Ως οδηγός εξέλιξης, είχε την υποχρέωση να λέει πάντα την ωμή αλήθεια για το πόσο καλές ήταν οι τεχνολογίες που εξελίσσονταν ανά πάσα στιγμή. Ήταν κάτι που αρχικά ζήτησε ο πρώην CEO (1993-2009) της Porsche, Wendelin Wiedeking. Παραμένοντας πάντα πιστός σε αυτή τη δέσμευση, ο Rӧhlr από τότε έλαβε μέρος στην εξέλιξη των πλέον εμβληματικών μοντέλων της εταιρείας: Από την Carrera GT έως την 918 Spyder, όλες τις 911 (απλές και GT) αλλά και την Panamera.

Σήμερα, ο 71 ετών οδηγός δηλώνει πως έχει διδαχτεί πολλά και σημαντικά πράγματα από τη θητεία του στην Porsche. Το βασικότερο είναι πως «Ένα κορυφαίο σπορ αυτοκίνητο δρόμου θα πρέπει να έχει συμπεριφορά διαφορετική από αυτή που χρειάζεται ένας οδηγός αγώνων. Το πολιτικό αυτοκίνητο θα πρέπει να μπορεί να το ελέγξει και ένας κανονικός οδηγός». Από την πλευρά του, ο Oliver Blume, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας αναφέρει πως η Porsche δε νοιώθει απλώς την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Walter για τα 25 χρόνια των συμβουλών και των υπηρεσιών του. Θέλει επίσης να τον ευχαριστήσει και για μερικές επικές εκφράσεις του που πλέον έχουν ταυτιστεί με τα αυτοκίνητα της εταιρείας, όπως για παράδειγμα ότι «Κάθε γκαράζ χωρίς μια 911, είναι απλώς ένα μεγάλο σκοτεινό δωμάτιο».

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.