Ονομάζεται Aras Gibieza, είναι 29 χρόνων και κατάγεται από τη Λιθουανία. Είναι ένας από τους καλύτερους stunt rider στο κόσμο και έχει τους τίτλους να το αποδείξει! Για πρώτη φορά στη ζωή του επισκέπτεται την Κύπρο με αποστολή να ανεβάσει την αδρεναλίνη στο κόκκινο, στο πλαίσιο του 2ου Limassol Motor Show & Motion, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού (14-16 Σεπτεμβρίου). «Ετοιμάζουμε ένα μεγάλο stunt show με πολύ θόρυβο και εντυπωσιακά ακροβατικά, με μια μηχανή βάρους 200kg» σχολιάζει ο ίδιος ο Aras.

Aras Gibieza performs at Red Bull Aras Gibieza India Tour 2015 in Shillong India on April 14th, 2015 // Neville Sukhia/Red Bull Content Pool // AP-1HDGTVCPN1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Ο Λιθουανός δεν βρίσκεται μόνος στην Κύπρο αφού τον συνοδεύει το έτερον ήμισυ, η μοτοσυκλέτα του, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες το ταξίδι για τη Λεμεσό. Στη διάρκεια του τριημέρου ο Aras θα εκτελέσει αρκετές φορές το πρόγραμμά του, ώστε όλοι οι επισκέπτες να πάρουν μια γεύση από τις μοναδικές του ικανότητες. Κάθε επίδειξη διαρκεί 15 λεπτά. Ο Aras υπόσχεται να παρουσιάσει ένα θέαμα που θα κόψει την ανάσα, με ακροβατικά και τρικ που δεν έχει δει ποτέ προηγουμένως live το κοινό της Κύπρου. Πρόκειται για άκρως εντυπωσιακές επιδείξεις που θα συναρπάσουν τόσο τους μυημένους στα μυστικά του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικά της μοτοσυκλέτας, όσο και τους απλούς επισκέπτες.

Στο πλαίσιο του show ο Aras κάνει κατακόρυφο ενώ η μοτοσυκλέτα κινείται, κάνει μονόζυγο στο τιμόνι ενώ οδηγεί στη μια ρόδα, κάθεται στο τιμόνι κοιτώντας προς τα πίσω και εκτελεί μια σειρά από άλλες ριψοκίνδυνες φιγούρες, με τον ίδιο να εξηγεί πως «δεν νιώθω φόβο αλλά την αδρεναλίνη μου να ανεβαίνει».
Το 2ο Limassol Motor Show & Motion θα είναι ανοικτό έως τις 10:00 το βράδυ. Την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου οι πόρτες ανοίγουν στις 5:30μμ, ενώ το Σαββατοκύριακο θα δέχεται επισκέπτες από τις 2:30μμ. O Aras θα κάνει δύο shows την Παρασκευή, στις 6:00μμ και στις 8:00μμ, ενώ για το Σαββατοκύριακο οι επιδείξεις είναι στις 5:30μμ, 7:30μμ και 9:00μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.