Όμιλος Πηλακούτα: 

Pilakoutas-Agia Skepi charity invitation press releaseΟ Όμιλος Πηλακούτα πραγματοποίησε για 13η χρονιά την ειδική κλήρωση (23/10/2019), με έπαθλο ένα ολοκαίνουργιο Renault Clio αξίας €12,900. Η εκδήλωση παράδοσης του Renault Clio στον κάτοχο του τυχερού λαχνού, φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Ομίλου Πηλακούτα στη Λεμεσό, όπου βρίσκονται τα νέα brands Renault, Dacia και Mitsubishi. Τυχερός νικητής ήταν η εταιρεία ATLAS PANTOU. Το ολοκαίνουργιο Renault Clio, που ξεχωρίζει για την τεχνολογία του και τη φινέτσα της αισθητικής του, παρέλαβε ο CEO της ATLAS PANTOU κ. Μάριος Ποντίκης. Σημειώνεται ότι ο τυχερός λαχνός είχε τον αριθμό 24287.

Pilakoutas-Agia Skepi charity invitation press releaseΤο ολοκαίνουργιο Renault Clio παρέδωσε στον νικητή η κ. Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου Head of Business Development του Ομίλου Πηλακούτα. Όπως σημείωσε στον χαιρετισμό της η κ. Πηλακούτα «η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερη καθώς αποτελεί τη φετινή κατάληξη της πρωτοβουλίας του Ομίλου Πηλακούτα ‘Αξία Ζωής’. Μία δράση που ο Όμιλος αναλαμβάνει, οργανώνει και στηρίζει διαχρονικά, στο πλευρό της Αγίας Σκέπης». Η ίδια πρόσθεσε ότι «η Αγία Σκέπη, σταθερά και μεθοδικά, δίνει ένα μεγάλο αγώνα στη μάχη κατά των ναρκωτικών. Στον Όμιλο Πηλακούτα στεκόμαστε αρωγοί σε αυτόν τον αγώνα. Είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που σώζει ανθρώπινες ζωές και ειδικά των νέων, από τον εφιάλτη των ναρκωτικών».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Αγίας Σκέπης Λεμεσού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, σημείωσε ότι «σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, το ποσό που συγκεντρώθηκε αποτελεί σημαντική εισφορά στον Σύνδεσμο για την ενίσχυση του έργου του».

Ο Όμιλος Πηλακούτα, στο πλαίσιο της ειδικής κλήρωσης, προχωρεί κάθε χρονιά στη διάθεση των ειδικών λαχνών που με το αντίτιμό τους συμβάλλουν στην οικονομική ενίσχυση της Αγίας Σκέπης. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτή την ευάλωτη ομάδα της κοινωνίας μας.

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.