Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, διάσημος ηθοποιός του Hollywood Nicolas Cage και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές βρέθηκαν πρόσφατα στην Κύπρο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας Jiu Jitsu και επέλεξαν για τις μετακινήσεις τους αποκλειστικά τα πολυτελή  SUV του Ομίλου Πηλακούτα. Καθόλου τυχαίο, μιας  και τα συγκεκριμένα μοντέλα ταιριάζουν απόλυτα με το προφίλ του διάσημου ηθοποιού. Πολυτελή με εξαιρετικά επίπεδα άνεσης  και με ασφάλεια υψηλών προδιαγραφών αποτελούν την απόλυτη επιλογή για τους σταρ του  Hollywood.

Το Jiu Jitsu είναι μία από τις πρώτες  διεθνούς παραγωγής ταινία που αξιοποιεί τα νέα φορολογικά κίνητρα που εφαρμόστηκαν από τον Invest Cyprus.  Η ταινία των $27.5 εκ. θα γυριστεί εξ’ολοκλήρου στην Κύπρο, και ο Όμιλος Πηλακούτα  στηρίζει αυτή την καινούργια προσπάθεια. Με τα πολυτελή SUV επέλεξαν εξάλλου να μετακινούνται και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές και συνεργάτες του διάσημου ηθοποιού όπως οι συμπρωταγωνιστές του Tony Jaa (γνωστός από τις ταινίες Fast and Furious 7, xXx: Return of Xander Cage), ο Frank Grillo (Avengers: End Game, The Purge: Election Year), ο Alain Moussi (Kickboxer: Retaliation) και άλλοι δημοφιλείς ηθοποιοί. Σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας είναι ο Δημήτρης Λογοθέτης, ο Chris Economides παραγωγός και ο Martin Barab (παραγωγός στις ταινίες State and Main, USS Indianapolis, Love & Sex, Medieval).

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.