Το Εποπτικό Συμβούλιο του Ομίλου της PSA αποφάσισε το διορισμό του Michael Lohscheller, Chief Executive Officer (CEO) της Opel, ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με ισχύ από 1ης Σεπτεμβρίου, 2019 μέχρι τη λήξη της θητείας του Δ.Σ., στις 2 Απριλίου 2021. Μια κίνηση που ουσιαστικά εδραιώνει την Opel στο γαλλικό Όμιλο και  επιβεβαιώνει τη σημασία της ένταξης της Opel Vauxhall στο Groupe PSA. Ως νέο μέλος. Ο Michael Lohscheller θα φέρει στο Διοικητικό Συμβούλιο τη διεθνή εμπειρία που απέκτησε από αρκετές εταιρείες ΟΕΜ, καθώς και τις ειδικές γνώσεις του σε θέματα χρηματοοικονομικής φύσεως, εμπορίου και logistics.

Ο Louis Gallois, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου του Groupe PSA έκανε τις εξής δηλώσεις: «Με ιδιαίτερη χαρά, μαζί με τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου, υποδεχόμαστε τον Michael Lohscheller στο Διοικητικό Συμβούλιο του Groupe PSA. Η απόφαση μας συνάδει με την προθυμία του Ομίλου και του Εποπτικού Συμβουλίου να συνεχιστεί η διεθνοποίηση της ανώτερης ηγεσίας. Επίσης, αναγνωρίζει το ρόλο που έχει διαδραματίσει ο Michael Lohscheller στην ανάκαμψη της Opel Vauxhall.»

Ο Michael Lohscheller κατέχει τον τίτλο του Chief Executive Officer (CEO) της Opel Automobile GmbH από το 2017. Πριν αναλάβει αυτό το αξίωμα, ήταν υπεύθυνος χρηματοοικονομικών υποθέσεων της  εταιρείας. Πριν προσχωρήσει στην Opel το Σεπτέμβριο του 2012, ο Michael Lohscheller διετέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος(Executive Vice President) και CFO του Volkswagen Group of America, όπου ηγήθηκε μιας επιτυχημένης ανάκαμψης.

Κατά τη διάρκεια της 20ετούς καριέρας του, ο Lohscheller εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες αυτοκινήτων, παρέχοντας ποικίλες υπηρεσίες από υπεύθυνες θέσεις του χρηματοοικονομικού τομέα. π.χ. μάρκετινγκ και πωλήσεις, αγορές και logistics. Ο Lohscheller πήρε πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων το 1992, έχοντας φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών (University of Applied Sciences) στο Osnabrück, Γερμανία, και στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (Ισπανία). Το 1996, έλαβε μεταπτυχιακό στο European Marketing Management από το Brunel University στο Λονδίνο, παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.