Σας αποκαλύπτουμε τους 6 ροκάδες, που εισέβαλαν εν ώρα γυρίσματος μέσα στο Nissan X Trail. Το τι έγινε εκεί μέσα, μόνο όταν το δείτε θα καταλάβετε!

Αυτοί, δεν ήταν άλλοι από τους Prospectus. Οι Prospectus είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κυπριακά συγκροτήματα και απαρτίζεται με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς και ερμηνευτές που υπάρχουν στη χώρα μας.

CVT… ΌΠΩΣ ΤΟ VAT ΔΗΛΑΔΗ??

#throwbackmonday – Δείτε τί έγινε όταν οι PROSPECTUS όρμησαν μέσα σε ένα Nissan Xtrail.. με τα όργανα τους ??‍♀️Το Carpool γυρίστηκε πριν γίνει ανανέωση της μπάντας! Γι’ αυτό Annita Constantinou Andreas Tapa και Christos Pechlivanis σας χρωστάμε ? ….. #autokinitocy #carpool Nissan Cyprus Ltd DownTown Live

Opublikowany przez Autokinito Poniedziałek, 3 września 2018

 

Band Members:

Γιώργος Γεωργιάδης (Φωνή)

Νικόλας Φιλήτας (Φωνή)


Φιλίπ Ζίλφο (Κιθάρες-Πλήκτρα)


Ρολάντης Λαζίδης (Κιθάρες)


Ανδρέας Παράσχος (Μπάσο)


Φρέντερικ Ζίλφο (Τύμπανα)

Facebook Page: https://www.facebook.com/prospectus.band/

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.