Κάντε τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου σας ΠΡΙΝ το παραδώσετε στον καινούριο ιδιοκτήτη αλλιώς θα πληρώνετε εσείς τυχόν παραβάσεις του! Αυτό είναι ήδη γνωστό αφού όλοι μας έχουμε ακούσει μια παρόμοια ιστορία. Όμως τα προβλήματα αυτά αναμένεται να πολλαπλασιαστούν με την επικείμενη λειτουργία του συστήματος φωτοεπισήμανσης γιατί τα εξώδικα και οι βαθμοί ποινής θα αποστέλλονται κατευθείαν στον εγγεγραμμένο ιδιοκτήτη δηλαδή στον πωλητή αντί στον αγοραστή αν η μεταβίβαση ιδιοκτησίας δεν ολοκληρωθεί. Φυσικά εάν δεν πρόκειται για μια «απλή» τροχαία παράβαση και έχουμε δυστύχημα με τραυματίες κλπ κλπ, τότε … τρέχα γύρευε.

Σε ανακοίνωση του, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) καλεί τους ιδιόκτητες-πωλητές οχημάτων να φροντίζουν να γίνεται η μεταβίβαση της ιδιοκτησίας στους νέους αγοραστές προτού παραδώσουν το όχημα τους, να εκδίδουν έστω και απλή ενυπόγραφη παραλαβή του οχήματος από τον αγοραστή, και να ενημερώνουν το ΤΟΜ για την πώληση του οχήματος συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο του Τμήματος «Γνωστοποίηση Αλλαγής Ιδιοκτησίας». Οι νέοι ιδιοκτήτες–αγοραστές των οχημάτων έχουν υποχρέωση άμεσα να φροντίζουν για την μεταβίβαση του οχήματος στο όνομα τους, σύμφωνα με τις πρόνοιες των περί Μηχανοκίνητων Οχημάτων και Τροχαίας Κινήσεων Κανονισμών του 1984 όπως αυτοί τροποποιήθηκαν μέχρι σήμερα.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.