Στο πλαίσιο μιας πολύ σημαντικής επιχειρηματικής συμφωνίας, ο Όμιλος Πηλακούτα προχώρησε στην παράδοση 150 ΜΙΝΙ Countryman Cooper S στην εταιρία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών Exness, που δραστηριοποιείται στη Λεμεσό από το 2008.
Η συμφωνία αναδεικνύει το δυναμισμό και την εξέλιξη στον τομέα του αυτοκινήτου στο νησί μας, καθώς και την προοπτική ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας.

Όπως σημείωσε στη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πηλακούτα κ. Χαράλαμπος Πηλακούτας, «αυτή είναι μία μεγάλης σημασίας επιχειρηματική συμφωνία. Όχι μόνο για την Κύπρο και τον Όμιλο Πηλακούτα, αλλά και για την Ευρώπη και τη μάρκα αυτοκινήτων ΜΙΝΙ που είναι μέλος του BMW Group. Όταν πριν από 60 χρόνια αναλάβαμε την αντιπροσωπεία της BMW -που είναι και η παλαιότερη στον κόσμο-, εργαστήκαμε σκληρά για να βάλουμε τις βάσεις ενός ισχυρού ηγετικού ομίλου στο χώρο του αυτοκινήτου και των βιομηχανικών ειδών.

Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία της συνεχούς εξέλιξης, έχει γίνει στοιχείο του DNA του Ομίλου. Σε ένα περιβάλλον διαρκών προκλήσεων, όπου οι καταναλωτές είναι όλο και πιο απαιτητικοί, τα 150 ΜΙΝΙ αποτελούν μια νέα πρόκληση που είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε. Με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και υποστήριξη, είμαστε δίπλα στους πελάτες μας που θέλουν να νιώθουν ξεχωριστοί».
Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της EXNESS κ. Peter Valov, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προσφορά των αυτοκινήτων στους υπαλλήλους της εταιρίας και ευχαρίστησε τον Όμιλο Πηλακούτα για τη συμβολή του ώστε να γίνει κατορθωτή η ενέργεια αυτή. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πρόκειται για μία δυνατή συνεργασία μεταξύ μας και θα χαρούμε να συνεισφέρουμε και εμείς με το δικό μας μοναδικό τρόπο και τον ξεχωριστό χαρακτήρα των ΜΙΝΙ, στον κοσμοπολίτικο αέρα της Λεμεσού».
Η παράδοση των 150 MINI Countryman Cooper S έγινε στη διάρκεια εκδήλωσης στην οροφή του χώρου στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού, την Τρίτη 27 Μαρτίου 2017, ενώ ακολούθησε πάρτι στο roof garden της εταιρίας Exness.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.