Λύγισε η Byton από την πανδημία

Byton

Byton

Η πολλά υποσχόμενη εταιρεία Byton, που ετοιμάζεται να μπει στην παγκόσμια αγορά με το πρώτο της αυτοκίνητο, ανακοίνωσε την αναστολή των δραστηριοτήτων της για έξι μήνες λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας. Μάλιστα έχει απολύσει προσωρινά και όλους τους υπαλλήλους της αφήνοντας μόνο μια μικρή ομάδα για να μπορεί η εταιρεία να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να λαμβάνει αποφάσεις.

Χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Από την 1η Ιουλίου αναστέλλονται προσωρινά όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρίας στην Κίνα για τους επόμενους 6 μήνες, ενώ οι μέτοχοι της εταιρίας σε συνεργασία με την διοίκηση, συνεργάζονται στον χάρτη πορείας για την μελλοντική ανάπτυξη της εταιρίας.»

Η Byton είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τις πωλήσεις του M-Byte στην αγορά της Κίνας στα τέλη του 2020, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού έβαλαν φρένο στον προγραμματισμό.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.