Λύγισε η Byton από την πανδημία

Byton

Byton

Η πολλά υποσχόμενη εταιρεία Byton, που ετοιμάζεται να μπει στην παγκόσμια αγορά με το πρώτο της αυτοκίνητο, ανακοίνωσε την αναστολή των δραστηριοτήτων της για έξι μήνες λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας. Μάλιστα έχει απολύσει προσωρινά και όλους τους υπαλλήλους της αφήνοντας μόνο μια μικρή ομάδα για να μπορεί η εταιρεία να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να λαμβάνει αποφάσεις.

Χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Από την 1η Ιουλίου αναστέλλονται προσωρινά όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρίας στην Κίνα για τους επόμενους 6 μήνες, ενώ οι μέτοχοι της εταιρίας σε συνεργασία με την διοίκηση, συνεργάζονται στον χάρτη πορείας για την μελλοντική ανάπτυξη της εταιρίας.»

Η Byton είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τις πωλήσεις του M-Byte στην αγορά της Κίνας στα τέλη του 2020, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού έβαλαν φρένο στον προγραμματισμό.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.