Έρωτας με την πρώτη ματιά φαίνεται να ήταν ανάμεσα στον γνωστό τραγουδιστή Jay Kay (από το εξίσου γνωστό συγκρότημα Jamiroquai) όταν γνώρισε από κοντά την ολοκαίνουργια, ηλεκτρική, Porsche Taycan στην πίστα  Weissach στην Γερμανία.
«Μπορώ να έχω ένα σας παρακαλώ; Αυτό είναι το κάτι άλλο!» ήταν μια από τις πρώτες τοποθετήσεις του Jay, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το καινούργιο δημιούργημα της Porsche. Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Άγγλος καλλιτέχνης, καρφωμένος στην καρέκλα του συνοδηγού μιας Taycan, όπως θα διαπιστώσετε από το πιο κάτω βίντεο.
Ο Jay Kay έζησε την άμεση ροπή της Taycan, μιλώντας ακόμη και για τον πολύ καλό της ήχο, σημείο στο οποίο στέκονται συνήθως οι περισσότεροι ρομαντικοί όταν ψάχνουν αρνητικά σημεία επάνω σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει την άμεση δύναμη που μεταφέρει στους τροχούς στο άγγιγμα του πεντάλ.

Η Taycan αποτελεί το πρώτο εντελώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Porsche, υπογραμμίζοντας την σημασία και βαρύτητα που θέτει η ίδια η εταιρεία επάνω στο ζήτημα του περιβάλλοντος. Να είστε σίγουροι πως θα ακούσουμε και άλλες τέτοιες δηλώσεις από πολύ κόσμο μόλις πατήσει δημόσια άσφαλτο το Porsche Taycan.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vWd0SP6WgQs[/embedyt]

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.