Μετά τη Mitsubishi σειρά της Renault και της Dacia να περάσουν στον Όμιλο Πηλακούτα. Όπως προβλέψαμε και προχθές, με την ανακοίνωση για την ένταξη της Mitsubishi, δημιουργείτε τώρα μια υπερ-αντιπροσωπεία για τα Κυπριακά δεδομένα με τον Όμιλο Πηλακούτα να έχει υπό τη σκέπη του εννέα διαφορετικές μάρες όπως: BMW, Mini, Jaguar, Land Rover, Nissan, Renault, Mitsubishi, Dacia και Rolls Royce.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα αυτοκίνητα των Renault και Dacia εκπροσώπευε μέχρι πρότινος η εταιρεία Fairways από το 1995 ενώ το 2009 την απέκτησε πλήρως.
Κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Renault βρίσκονται μάρκες όπως: Renault, Nissan, Mitsubishi, Dacia, Renault-Samsung, Alpine, Infiniti, Avtovaz, Dacia, Datsun και Lada.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.