Η Renault έχει ανακοινώσει μια μεγάλη προϊοντική επίθεση για τη φετινή χρονιά όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει και μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση του Twingo. Το Twingo έχει αναπτυχθεί από κοινού με το Smart ForFour της Daimler, το οποίο πλέον διατίθεται μόνο σε ηλεκτρική έκδοση. Η Renault ωστόσο δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το Twingo EV.

Παράλληλα, άνοδο 1,3% σημείωσαν οι πωλήσεις της Renault το 2019 στην Ευρώπη ωστόσο οι πωλήσεις σε Κίνα, Μέση Ανατολή και Αφρική κατέγραψαν πτώση.

 

Ειδικότερα οι πωλήσεις της ομώνυμης μάρκας σημείωσαν πτώση 6,9% και ανήλθαν σε 2,36 εκατ. μονάδες το 2019 ωστόσο οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων κατέγραψαν άνοδο 24% ξεπερνώντας τις 62.400 οχήματα εκ των οποίων το 90% αφορούσε στα Zoe και Kangoo ZE.  Ο Olivier Murguet, εκτελεστικός αντιπρόεδρος πωλήσεων, δήλωσε ότι η Renault θα επωφεληθεί το 2020 από τις πωλήσεις της πέμπτης γενιάς Clio και της δεύτερης γενιάς του δημοφιλούς SUV Captur H Dacia, αύξησε τις πωλήσεις της κατά 10% στην Ευρώπη και διέθεσε 362.356 μονάδες.

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.