Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ένα Mercedes Benz S63 AMG που ανήκει στην εκκλησία της Κύπρου. Συγκεκριμένα, είναι το προσωπικό αυτοκίνητο του Μητροπολίτη Κύκκου & Τηλλυρίας όπου το ρητό «πορεύεσθε σεμνά και ταπεινά» το πήραν σε άλλα επίπεδα!

Συγκεκριμένα η Mercedes Benz S63 AMG διαθέτει ένα V8 Τwin Τurbo κινητήρα με 612 ίππους και επιταχύνει από 0-100 σε μόλις 3.5 δευτερόλεπτα! Η αξία… 300.000 ευρώ! Φυσικά δεν ξέρουμε πόσα αγόρασε η Εκκλησιά την εισαγόμενη S63 AMG, μιας και η Κυπριακή αντιπροσωπία δεν έχει πωλήσει τέτοιο αυτοκίνητο στην Κύπρο.

” Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχουμε τους γρηγορότερους Αρχιερείς στον κόσμο! “

Απεταξάμην τον Ιάπωνα !!

Opublikowany przez Κουκκουφκιάος Wtorek, 15 stycznia 2019

 

Σεμνά και ταπεινά το παραθέτω αυτό…

Opublikowany przez Karaolos Sobota, 12 stycznia 2019

Όταν απλά θέλεις να δείξεις την αφοσίωση σου στην πίστη αλλά σε παρεξηγούν.

Opublikowany przez Ξεροτήανα Πάφου Wtorek, 15 stycznia 2019

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.