Στην θρυλική πίστα του Nürburgring παρευρέθηκαν η Ferrari, Corvette, BMW και Audi για να δοκιμάσουν τα καινούργια τους μοντέλα. Η Lamborghini όμως, έκλεψε τις εντυπώσεις με την καινούργια Aventador SVJ.

Παρά το γεγονός ότι το νέο SVJ ήταν καμουφλαρισμένο, δεν κατάφερε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, λόγω του γιγάντιου πισινού φτερού. Αρκετά καινούργια εξαρτήματα φορούσε η SVJ όπως, ο καινούργιος αεριζόμενος μπροστινός προφυλαχτήρας, πλαϊνές ποδιές, και ένα ανασχεδιασμένο πίσω μέρος. Η μόνη μεγάλη διαφορά που παρατηρήθηκε, ήταν οι καινούργιες ζάντες με κόκκινα center locks. Φήμες από παρευρισκόμενους στην πίστα, λένε ότι η καινούργια Aventador έχει στην διάθεση της ένα χειροκίνητο κιβώτιο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=anUFGndYbB0[/embedyt]

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.