Με οδηγό το μότο της «Driving your stories» η εταιρεία Unicars, αντιπρόσωπος της Volkswagen στην Κύπρο, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι κάθε άνθρωπος θέλει να οδηγεί τη δική του ιστορία, να βιώνει την ανεξαρτησία του, να αναδεικνύει την υπεροχή του και να αναλαμβάνει τα ηνία της ζωής του, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη συνεργασία με το γυμναστήριο Il Sportivo στo New Life health center.

Η χορηγία του δημοφιλούς γυμναστηρίου που έχει ως στόχο να συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών του, έρχεται σε ταύτιση με το προφίλ της αγαπημένης μάρκας Volkswagen και των ανθρώπων που αγαπάνε το ευ ζην, τη δύναμη, αλλά και όλους όσους βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συνεργασίας, η κεντρική αίθουσα των ομαδικών προγραμμάτων εκγύμνασης μετονομάστηκε σε Volkswagen Studio, ενώ ο χώρος του γυμναστηρίου ντύθηκε στα χρώματα της μάρκας για να δώσει περισσότερη δύναμη και έμπνευση στους ανθρώπους που φροντίζουν τον εαυτό τους, τηρώντας το «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Η Unicars, εκπρόσωπος των Volkswagen, Audi, Seat και Skoda και Volkswagen Commercials στην Κύπρο, σχεδιασμένα και μεθοδικά, στηρίζει τον κάθε άνθρωπο να κατακτήσει την Αυτο-κίνησή του με τα πιο απλά, πιο εξαίσια, πιο σίγουρα μέσα, ώστε να νιώσει μοναδικός, ανώτερος και ασφαλής. Οι διαχρονικές αξίες της εταιρείας που επικεντρώνονται στο τρίπτυχο ευελιξία, πρωτοπορία, ακεραιότητα, έχουν μοναδικό στόχο να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, δημιουργώντας ξεχωριστές οδηγικές εμπειρίες μέσα από τα μοντέλα και τα brands που εκπροσωπεί, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της σε όλη τη διάρκεια που οδηγούν τη δική τους ιστορία με ένα από τα brands του Ομίλου της.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.