Rezvani:

Rezvani TankΚαλώς ήρθατε στο νέο Rezvani Tank του 2020, μια μεγάλη ανανέωση για ένα από τα πιο ακραία SUV στην αγορά αυτή την στιγμή. Η Rezvani  αποφάσισε να κατηγοριοποιήσει το μοντέλο αυτό ως  XUV ή «Xtreme Utility Vehicle»!

Μπορεί το προφίλ του Tank να είναι το ίδιο όπως και πριν, το στυλ όμως είναι αρκετά διαφορετικό μόλις του ρίξετε μια ματιά από κοντά. Η μεγαλύτερη αλλαγή φαίνεται να βρίσκεται στις πίσω πόρτες που ανοίγουν σαν… κανονικές πόρτες πλέον, και μάλιστα με κανονικό χερούλι. Το οποίο μπορεί να προκαλεί ηλεκτροσόκ αν θέλετε, σε πιθανούς κλέφτες. Σοβαρά.

Rezvani TankΝαι, το Tank είναι πραγματικά, πολύ περισσότερο από ένα SUV. Πάνω από το θωρακισμένο, αλεξίσφαιρο και ηλεκτρικά προστατευμένο σώμα του αυτοκινήτου της προηγούμενης γενιάς, τώρα υπάρχει η προσθήκη προστασίας από ηλεκτρομαγνητικό παλμό (EMP). Σε απλά ελληνικά, είναι έτοιμο για πυρηνικό πόλεμο.

Τι εννοούμε με αυτό: σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης, η έκρηξη ακτινοβολεί το περιβάλλον γύρω της με EMP, απενεργοποιώντας τις ηλεκτρονικές συσκευές. Από την μια, ναι, αυτό θα είναι καταστροφικό, αλλά από την άλλη θα απενεργοποιηθεί το Instagram, οπόταν υπάρχει πάντα και η θετική πλευρά των πραγμάτων. Ωστόσο, με το σύστημα του Tank – το οποίο μπορεί να αντιδράσει μέσα σε «κλάσματα του δευτερολέπτου»  – εσείς, ωσάν επιβάτες του Tank, μπορείτε να ποστάρετε Instagram stories ελεύθερα από την καμπίνα την ώρα που βλέπετε Netflix. Η βάση του, που είναι το Jeep Wrangler – δίνει στο Tank –  εναλλασσόμενο σύστημα τετρακίνησης, αναρτημένη ανάρτηση Fox και μια μεγάλη επιλογή  κινητήρων, που κυμαίνονται από ένα λογικό diesel μέχρι τους 1.000 ίππους ενός supercharged V8 που προέρχεται από το τερατώδες Dodge Demon. Έτσι, αντί να κάθεστε σφιχτά παρακολουθώντας την αποκάλυψη μέσα από το παράθυρο, μπορείτε να περάσετε πολύ πιο όμορφα την συντέλεια, κάνοντας οχταράκια μέσα στην λεωφόρο, με σχετική άνεση μάλιστα.

Rezvani Tank
Οι τιμές του νέου Tank θα ξεκινούν από τα 125.000 ευρώ, αλλά σίγουρα θα θέλετε να ξοδέψετε 349.000 για να πάρετε το Tank X 1.000 ίππων με όλα τα έξτρα ασφαλείας!

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.