Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η Lamborghini έκανε και πάλι το θαύμα της. Κάτω από την ονομασία Sian παρουσιάζεται το πρώτο υβριδικό μοντέλο της εταιρείας, με το εντυπωσιακό supercar να έχει στη διάθεση του ένα ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5 λίτρων V12 που συνοδεύεται από ένα 48-volt ήπιο υβριδικό σύστημα που του προσφέρει 34 επιπλέον ίππους. Ο συνολικός αριθμός τους φτάνει τους… 830 και το μοντέλο χρίζεται σαν η ισχυρή Lamborghini παραγωγής στην ιστορία. Μέχρι πρότινος ήταν η SVJ (ίδιος κινητήρας) των 770 ίππων. Στην όλη «προσπάθεια» συμβάλλουν το αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων που προσαρμόζεται ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης αλλά και μηχανικό μπλοκέ πίσω διαφορικό. Τα εκατό χιλιόμετρα από στάση φθάνουν σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα ενώ η ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 350 χιλιόμετρα την ώρα.

Σημαντικό να αναφέρουμε και το ότι μόλις 63 τυχεροί σε αυτό τον πλανήτη θα την αποκτήσουν με τιμή εκκίνησης τα 3,6 εκατομμύρια δολάρια και θα μπορούν να εξατομικεύσουν τα αυτοκίνητά τους μέσω του προγράμματος προσαρμογής στο εργοστάσιο της εταιρείας. Και εάν σκέφτεστε να την αγοράσετε… ξεχάστε το! Και τα 63 κομμάτια έχουν ήδη πωληθεί.

 Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Frankfurt LIVE – Lamborghini Sian

Τα λόγια είναι περιττά.. Δείτε την καινούργια #Lamborghini #Sian ?-#autokinitocy #cyprus #news #FrankfurtMotorshow2019

Opublikowany przez autokinito.com.cy Piątek, 13 września 2019

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.