Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η Lamborghini έκανε και πάλι το θαύμα της. Κάτω από την ονομασία Sian παρουσιάζεται το πρώτο υβριδικό μοντέλο της εταιρείας, με το εντυπωσιακό supercar να έχει στη διάθεση του ένα ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5 λίτρων V12 που συνοδεύεται από ένα 48-volt ήπιο υβριδικό σύστημα που του προσφέρει 34 επιπλέον ίππους. Ο συνολικός αριθμός τους φτάνει τους… 830 και το μοντέλο χρίζεται σαν η ισχυρή Lamborghini παραγωγής στην ιστορία. Μέχρι πρότινος ήταν η SVJ (ίδιος κινητήρας) των 770 ίππων. Στην όλη «προσπάθεια» συμβάλλουν το αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων που προσαρμόζεται ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης αλλά και μηχανικό μπλοκέ πίσω διαφορικό. Τα εκατό χιλιόμετρα από στάση φθάνουν σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα ενώ η ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 350 χιλιόμετρα την ώρα.

Σημαντικό να αναφέρουμε και το ότι μόλις 63 τυχεροί σε αυτό τον πλανήτη θα την αποκτήσουν με τιμή εκκίνησης τα 3,6 εκατομμύρια δολάρια και θα μπορούν να εξατομικεύσουν τα αυτοκίνητά τους μέσω του προγράμματος προσαρμογής στο εργοστάσιο της εταιρείας. Και εάν σκέφτεστε να την αγοράσετε… ξεχάστε το! Και τα 63 κομμάτια έχουν ήδη πωληθεί.

 Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Frankfurt LIVE – Lamborghini Sian

Τα λόγια είναι περιττά.. Δείτε την καινούργια #Lamborghini #Sian ?-#autokinitocy #cyprus #news #FrankfurtMotorshow2019

Opublikowany przez autokinito.com.cy Piątek, 13 września 2019

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.