Πετρολίνα:

Marios GeorgiouΣυγκίνηση και υπερηφάνεια έφερε σε όλη την Κύπρο η μεγάλη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 που εξασφάλισε, στις 7 Οκτωβρίου 2019, ο αθλητής Μάριος Γεωργίου. Διπλά υπερήφανη νιώθει για την επιτυχία του Κύπριου πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, η οικογένεια της Πετρολίνα, αφού ο Μάριος είναι ο αθλητής που έχει «υιοθετήσει» η Εταιρεία, μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ).

Η πρόκριση του Μάριου Γεωργίου εξασφαλίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Στουτγάρδη. Έτσι, έγινε ο δέκατος Κύπριος αθλητής που εξασφάλισε, μέχρι στιγμής, τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. Η Πετρολίνα τον συγχαίρει και του εύχεται κι άλλες πολλές επιτυχίες.

Το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο» ξεκίνησε το καλοκαίρι. Στόχος είναι εταιρείες, οργανισμοί, φορείς και ιδιώτες να χορηγήσουν αθλητές της προ-Ολυμπιακής ομάδας της Κύπρου, στηρίζοντας τους στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση και διάκριση στο Τόκιο.

Η Πετρολίνα στηρίζει εδώ και πολλές δεκαετίες τον αθλητισμό της Κύπρου, μέσα από χορηγικά προγράμματα και άλλες δράσεις. Οι αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού προς το κοινωνικό σύνολο αλλά και για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, ταυτίζονται με τις αρχές και τις αξίες που στηρίζει η Εταιρεία, μέσα από την Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.