Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στην εκπομπή “ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW” του Alpha Κύπρου, έγινε η μεγάλη κλήρωση με έπαθλο ένα RENAULT CAPTUR, προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα. Στην κλήρωση συμμετείχαν οι 3 φιναλίστ που έστειλαν μήνυμα για τον διαγωνισμό της εκπομπής, με τη Μαρίνα Γεωργίου να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια. Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, η Μαρίνα Γεωργίου παρέλαβε το νέο της RENAULT CAPTUR από τον κ. Μάριος Σιακαλλής, Sales Manager της Char. Pilakoutas Auto Alliance Limited, του ομίλου Πηλακούτα.Η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού θα κυκλοφορεί πλέον με ένα Renault Captur Signature, απολαμβάνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου της αυτοκινήτου.

Το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού του Renault Captur περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Σύστημα πολυμέσων MEDIA NAV με οθόνη αφής, GPS με χάρτες της Κύπρου, αυτόματο πιλότος οδήγησης, σταθεροποιητή ταχύτητας, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, ζάντες αλουμινίου 17”, βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα, LED φώτα πορείας και αυτόματο σύστημα κλιματισμού.

 

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.