Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στην εκπομπή “ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW” του Alpha Κύπρου, έγινε η μεγάλη κλήρωση με έπαθλο ένα RENAULT CAPTUR, προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα. Στην κλήρωση συμμετείχαν οι 3 φιναλίστ που έστειλαν μήνυμα για τον διαγωνισμό της εκπομπής, με τη Μαρίνα Γεωργίου να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια. Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, η Μαρίνα Γεωργίου παρέλαβε το νέο της RENAULT CAPTUR από τον κ. Μάριος Σιακαλλής, Sales Manager της Char. Pilakoutas Auto Alliance Limited, του ομίλου Πηλακούτα.Η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού θα κυκλοφορεί πλέον με ένα Renault Captur Signature, απολαμβάνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου της αυτοκινήτου.

Το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού του Renault Captur περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Σύστημα πολυμέσων MEDIA NAV με οθόνη αφής, GPS με χάρτες της Κύπρου, αυτόματο πιλότος οδήγησης, σταθεροποιητή ταχύτητας, θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, ζάντες αλουμινίου 17”, βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα, LED φώτα πορείας και αυτόματο σύστημα κλιματισμού.

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.