Η Lexus παρουσιάζει μια νέα εκθαμβωτική προσθήκη στην εμβληματική σειρά LC coupe με την κυκλοφορία του νέου LC Yellow Edition. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, διαθέτει ένα ζωντανό φινίρισμα κίτρινου χρώματος που αναδεικνύει με εξαιρετικό αποτέλεσμα το βραβευμένο στυλ του LC.
Το ειδικό αυτό κίτρινο χρώμα προεκτείνεται και στο εσωτερικό του LC, όπου τα μαύρα πάνελ στις πόρτες ενισχύονται από τα θερμά κίτρινα ένθετα Alcantara. Η θερμή κίτρινη απόχρωση διακρίνεται ακόμα και στις λεπτομερείς ραφές αντίθεσης οι οποίες έχουν ενσωματωθεί στα λευκά δερμάτινα καθίσματα, στο τιμόνι, στο ταμπλό, καθώς και στο στήριγμα των βραχιόνων της κεντρικής κονσόλας. Πρόκειται για ορισμένες πινελιές οι οποίες αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα της αριστοτεχνίας Takumi που έχει αναχθεί ως το διακριτικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της πολυτέλειας Lexus.

Η καμπίνα διαθέτει επίσης οθόνη οδηγού head-up, επένδυση Alcantara και προσαρμογή ισχύος 10 κατευθύνσεων για τα μπροστινά καθίσματα τα οποία είναι από δέρμα ημι-ανιλίνης. Το LC Yellow Edition επωφελείται από προηγμένες λειτουργίες απόδοσης και διεύθυνσης, οι οποίες αποτελούν μέρος των προδιαγραφών του LC Sport +. Ο ευέλικτος και ο ασφαλής χειρισμός, καθώς και η εξαιρετική ανταπόκριση παρέχονται χάρη στο Lexus Dynamic Handling και στο Variable Gear Ratio Steering (VGRS) με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο ελέγχει ανεξάρτητα τις γωνίες διεύθυνσης εμπρός και πίσω, καθώς και λόγω του διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης Torsen. Αυτά τα προηγμένα συστήματα επιτρέπουν στον οδηγό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο και εξολοκλήρου τα προνόμια της παγκόσμιας πλατφόρμας αρχιτεκτονικής GA-L του LC με την εξαιρετική ισορροπία και το χαμηλό κέντρο βάρους.

Τα ειδικά εξωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, οροφή καθώς και ενεργό πίσω σπόιλερ, κατασκευασμένο από ελαφρύτερο και ισχυρότερο πλαστικό ενισχυμένο με ίνες άνθρακα. Το σπόιλερ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της σταθερότητας του οχήματος, αφού ενεργοποιείται αυτόματα σε ταχύτητες άνω των 80 km / h. Οι εκδόσεις Yellow Edition, αποτελούνται από το LC 500h με το επαναστατικό αυτοφορτιζόμενο σύστημα Multi Stage Hybrid System της Lexus, και το LC 500 που τροφοδοτείται με κινητήρα V8 με φυσική αναρρόφηση 464 DIN hp και αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων.
Το LC Yellow Edition θα βρίσκεται στο περίπτερο της Lexus στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο. Οι παραδόσεις στους πελάτες θα γίνονται από το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.