Η εταιρεία Καποδίστριας και η Castrol πρόσφεραν μια μοναδική εμπειρία σε έντεκα  μηχανικούς και ιδιοκτήτες συνεργείων του δικτύου Castrol Service από την Κύπρο. Την περασμένη βδομάδα ταξίδεψαν στη Μεγάλη Βρετανία, εκεί όπου έχει την έδρα της η Castrol, για ένα διήμερο μοναδικών εμπειριών.

Την μια ημέρα επισκέφθηκαν το Enstone και ξεναγήθηκαν στα άδυτα του αρχηγείου της Renault Sport F1. Την άλλη ημέρα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της PalmerSport στο Bedford, όπου είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν οκτώ διαφορετικού τύπου αγωνιστικά αυτοκίνητα – μονοθέσια και μη – αποκομίζοντας μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Η κυπριακή ομάδα διαγωνίστηκε απέναντι στην ιταλική αποστολή, δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι η αγωνιστική οδήγηση είναι ένα σπορ που ταιριάζει στους Κύπριους, αφού απέσπασε τον τίτλο της Καλύτερης Ομάδας, ενώ Καλύτερος Οδηγός αναδείχθηκε ο κ. Παύλος Γιάλλουρος. «Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες» σχολιάζει ο brand manager της Castrol στην Κύπρο κ. Νίκολας Τοφαρίδης. «Αυτό το ταξίδι εμπειριών έχει καθιερωθεί πλέον ως μια επιβράβευση σε συνεργεία του δικτύου Castrol Service για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν» προσθέτει ο κ. Τοφαρίδης. Το δίκτυο Castrol Service αναπτύσσει στην Κύπρο η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των υψηλής τεχνολογίας λιπαντικών Castrol. Στο δίκτυο ανήκουν 26 συνεργεία που παρέχουν  ένα ιδιαιτέρως επιμελημένο πακέτο υπηρεσιών, προσφέροντας σίγουρες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις συντήρησης οχημάτων.

Εντός του 2020 αναμένεται να λειτουργούν 35 συνεργεία στο δίκτυο Castrol Service. H Castrol είναι η κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή, διανομή και εμπορία λιπαντικών και γράσων υψηλής τεχνολογίας καθώς και συναφών υπηρεσιών για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυτιλία, τις αερομεταφορές, την εξόρυξη πετρελαίου και άλλους βιομηχανικούς και παραγωγικούς κλάδους σε όλο τον κόσμο.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.