Η Goodyear ανακοίνωσε ότι έχει επιλεχθεί από τη Jaguar ως προμηθευτής ελαστικών αρχικού εξοπλισμού για το Jaguar E-PACE, το SUV μεσαίου μεγέθους του βρετανικού κατασκευαστή οχημάτων. Η Goodyear θα προμηθεύσει το νέο SUV της Jaguar με το Eagle F1 Asymmetric 3 SUV και το Eagle F1 Asymmetric SUV All-Terrain, τα οποία φέρουν τη χαρακτηριστική σήμανση «JLR», ως ένδειξη της έγκρισης της Jaguar Land Rover. Τα ελαστικά έχουν κατασκευαστεί από τους μηχανικούς της Goodyear για να ικανοποιήσουν τις ειδικές απαιτήσεις του κατασκευαστή σχετικά με την χαμηλή αντίσταση κύλισης, το χαμηλό βάρος και την καλή απόδοση εκτός δρόμου και έχουν αναγνωριστεί ως «αυθεντικός εξοπλισμός».

Eagle F1 Asymmetric 3 SUV – Beauty shots (8).jpg

«Σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας αυθεντικό εξοπλισμό για τα νέα μοντέλα της Jaguar Land Rover δείχνουμε για άλλη μια φορά τη δυνατότητα της Goodyear να κατανοήσει και να εφαρμόσει τις απαιτήσεις των premium κατασκευαστών οχημάτων», δήλωσε ο Nick Harley, Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear OE Consumer EMEA και πρόσθεσε: «το E-PACE είναι το τελευταίο premium SUV μοντέλο της Jaguar που θα εξοπλιστεί από την Goodyear, αποδεικνύοντας ότι αυτή η μακροχρόνια συνεργασία συνεχίζει να προσφέρει νέες επιτυχημένες λύσεις. Η Goodyear θα συνεχίσει να προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία παρέχοντας στους οδηγούς Jaguar απόδοση, άνεση και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες».

Η Goodyear προσέφερε Class A ελαστικά στην αντίσταση κύλισης (Rolling Resistance Coefficient) για τρία από τα έξι μεγέθη, παρέχοντας ταυτόχρονα δύο μεγέθη με την τεχνολογία SoundComfort της Goodyear, μια λύση Foam-in-Tire που μειώνει τα επίπεδα θορύβου εσωτερικά του αυτοκινήτου έως και 50% (- 4 dbA) κατά μέσο όρο1. Το Eagle F1 Asymmetric 3 SUV είναι ένα ελαστικό Ultra-High Performance ειδικά σχεδιασμένο για SUV και είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς Goodyear Eagle F1 Asymmetric. Εστιάζει στη βελτιστοποιημένη πρόσφυση και το χειρισμό σε όλες τις συνθήκες. Το Eagle F1 Asymmetric SUV AT είναι μια πιο off-road προσανατολισμένη έκδοση του Eagle F1 Asymmetric 3 SUV. Το ελαστικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Jaguar με πολλαπλές αυλακώσεις για αυξημένη πρόσφυση σε συνθήκες εκτός δρόμου και βαθύτερες εγκοπές για καλύτερη απόδοση σε χειμερινές συνθήκες. Τα ελαστικά Goodyear εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.