Η αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Santa Fe νέας γενιάς, με την πρώτη παρουσίαση να τοποθετείται στον τρέχοντα μήνα. Το μεγαλύτερο από τα επιβατικά της Hyundai, αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της εταιρείας στα μοντέλα SUV

και συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία της σ’ αυτή την κατηγορία. Το Santa Fe τέταρτης γενιάς είναι ένα ισχυρό SUV με δυναμικά χαρακτηριστικά και πρωτοποριακή άνεση στο σαλόνι του.

Το Santa Fe φέρει απόλυτα την ταυτότητα των SUV της Hyundai, με σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό, στον οποίο εξωτερικά κυριαρχούν τα δίδυμα φώτα και η μάσκα-σύμβολο της εταιρείας. Εκλεπτυσμένες, δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές ενισχύουν τον χαρακτηρισμό του μοντέλου ως

το κορυφαίο της σειράς SUV. Εσωτερικά ο σχεδιασμός συνδυάζει κορυφαία ποιότητα, με οριζόντια άνεση και αυξημένη ορατότητα.

Οι εξωτερικές διαστάσεις του, κάνουν το νέο Santa Fe ακόμα πιο επιβλητικό. Με μήκος 4.770 χιλ. και πλάτος 1.890 χιλ. και με μεγαλύτερο μεταξόνιο, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες. Η Hyundai ενδιαφέρεται έμπρακτα για την άνεση και ασφάλεια των πελατών της γι’ αυτό και προσφέρει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, μέσα από την τεχνολογία SmartSense. Το πακέτο ασφαλείας περιλαμβάνει και το νέο σύστημα Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, που βοηθά τον οδηγό, σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας, προειδοποιώντας τον για οχήματα

που έρχονται από το πλάϊ, ενεργοποιώντας και τα φρένα αυτόματα. Το Safety Exit Assist αποτρέπει δυστυχήματα όταν οχήματα πλησιάζουν από πίσω, κλειδώνοντας προσωρινά τις πόρτες,για ασφαλή έξοδο των επιβατών στο χρόνο που επιβάλλεται.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στην παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Santa Fe, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.