Σαλόνι Φρανκφούρτης:

Frankfurt Motorshow Η πόλη του Μονάχου θα φιλοξενεί από το 2021 και κάθε δύο χρόνια το μέχρι πρότινος σαλόνια αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως δήλωσε η ένωση VDA Γερμανών αυτοκινητοβιομηχανιών. Το Μόναχο έπεισε το διοικητικό συμβούλιο της VDA ότι το κέντρο της πόλης και οι εξαιρετικά ελκυστικές τοποθεσίες κοντά στο κέντρο θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να φιλοξενήσουν το σαλόνι ανάφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της VDA, Hildegard Mueller.

Το σαλόνι θα μπορούσε να φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Πάρκο δίπλα στο παγκόσμιο αρχηγείο της BMW στο Μόναχο με το πρώτο να πραγματοποιείται το Σεπτέμβριο του 2021. Η VDA είχε δηλώσει τον Ιανουάριο ότι η Φρανκφούρτη δεν θα μπορούσε πλέον να φιλοξενήσει το σαλόνι αυτοκινήτου ύστερα από 70 σχεδόν χρόνια διοργανώσεων ενώ οι πόλεις του Βερολίνου και του Αμβούργου διεκδίκησαν τη διοργάνωση. Η έκθεση της Φρανκφούρτης πού είναι επίσης γνωστή με το γερμανικό της ακρωνύμιο IAA (International Automobile Exhibition) ήταν μια σημαντική πλατφόρμα πωλήσεων και μάρκετινγκ για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Όμως η απότομη πτώση του ενδιαφέροντος από πλευράς των αυτοκινητοβιομηχανιών τους ανάγκασε να πάρουν αυτή την απόφαση. Παράλληλα, ο αριθμός επισκεπτών μειώθηκε κατά 30% σε 560.000.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.