Σαλόνι Φρανκφούρτης:

Frankfurt Motorshow Η πόλη του Μονάχου θα φιλοξενεί από το 2021 και κάθε δύο χρόνια το μέχρι πρότινος σαλόνια αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως δήλωσε η ένωση VDA Γερμανών αυτοκινητοβιομηχανιών. Το Μόναχο έπεισε το διοικητικό συμβούλιο της VDA ότι το κέντρο της πόλης και οι εξαιρετικά ελκυστικές τοποθεσίες κοντά στο κέντρο θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να φιλοξενήσουν το σαλόνι ανάφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της VDA, Hildegard Mueller.

Το σαλόνι θα μπορούσε να φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Πάρκο δίπλα στο παγκόσμιο αρχηγείο της BMW στο Μόναχο με το πρώτο να πραγματοποιείται το Σεπτέμβριο του 2021. Η VDA είχε δηλώσει τον Ιανουάριο ότι η Φρανκφούρτη δεν θα μπορούσε πλέον να φιλοξενήσει το σαλόνι αυτοκινήτου ύστερα από 70 σχεδόν χρόνια διοργανώσεων ενώ οι πόλεις του Βερολίνου και του Αμβούργου διεκδίκησαν τη διοργάνωση. Η έκθεση της Φρανκφούρτης πού είναι επίσης γνωστή με το γερμανικό της ακρωνύμιο IAA (International Automobile Exhibition) ήταν μια σημαντική πλατφόρμα πωλήσεων και μάρκετινγκ για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Όμως η απότομη πτώση του ενδιαφέροντος από πλευράς των αυτοκινητοβιομηχανιών τους ανάγκασε να πάρουν αυτή την απόφαση. Παράλληλα, ο αριθμός επισκεπτών μειώθηκε κατά 30% σε 560.000.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.