Το εργοστάσιο της Audi ανακατεύει την τράπουλα της γκάμας της εξετάζοντας το ενδεχόμενο να προσθέσει ακόμα ένα supercar πλάι στο R8. Όμως αυτή τη φορά το supercar θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Εδώ και καιρό η Audi έχει ξεκινήσει την «αναγνώριση» για την εξέλιξη ενός ηλεκτρικού supercar με τη χρήση των συσσωρευτών να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «φρένα» για την εξέλιξή του. Από την εταιρεία επιβεβαιώνεται η αναζήτηση της καλύτερης δυνατής φόρμουλας για τη χρήση των μπαταριών, μια και στην Audi πιστεύουν πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στην τεχνολογία.

«Με τις μπαταρίες να έχουν αυξημένη απόδοση και μικρότερες διαστάσεις- βάρος, η εξέλιξη ενός supercar θα είναι πολύ πιο εύκολη και θα μοιάζει και πιο λογική» λέει ο Oberndorfer που έχει την ευθύνη της επικοινωνίας του τμήματος έρευνας και εξέλιξης της Γερμανικής εταιρείας. Εκτός από την εύλογα ευκολότερη πιθανότητα συνεργασίας με την VW στο θέμα της εξέλιξης των μπαταριών, η Audi επεξεργάζεται το σενάριο της συνέργιας με την Samsung SDI.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.