Την κυρίαρχη θέση της στην Κυπριακή αγορά του αυτοκινήτου ενισχύει η εταιρεία Unicars με την σταθερή παρουσία της στα Mall of Cyprus και Nicosia Mall στη Λευκωσία καθώς και στο My Mall στη Λεμεσό. Μια μοναδική υπαίθρια έκθεση των δημοφιλών μαρκών Volkswagen, Audi, Seat και Skoda, που θα συναρπάσει και θα «κλέψει» τις εντυπώσεις όσων επισκεφθούν τα συγκεκριμένα Malls.

Η νέα δυναμική συνεργασία της Unicars, με ισχύ από τον Σεπτέμβριο 2019 και για συνολικά 18 μήνες, εξασφαλίζει προνομιακό product placement των εντυπωσιακών μοντέλων όλων των μαρκών του παγκόσμιου κολοσσού του Volkswagen Group που εκπροσωπεί η Unicars, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες των Malls να γνωρίσουν από κοντά τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα στον κόσμο. Πέρα από το product placement, η Unicars έχει προγραμματίσει να υλοποιεί παράλληλα πολλαπλές ενέργειες και activations που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο, δίνοντας του τη δυνατότητα να βιώσει μοναδικές εμπειρίες σε κάθε του επίσκεψη.

Η Unicars, εκπρόσωπος των Volkswagen, Audi, Seat και Skoda και Volkswagen Commercials στην Κύπρο, σχεδιασμένα και μεθοδικά, θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να στηρίζει τον κάθε άνθρωπο να κατακτήσει την Αυτο-κίνησή του με τα πιο απλά, πιο εξαίσια, πιο σίγουρα μέσα, ώστε να νιώσει μοναδικός, ανώτερος και ασφαλής. Οι διαχρονικές αξίες της εταιρείας που επικεντρώνονται στο τρίπτυχο ευελιξία, πρωτοπορία, ακεραιότητα, έχουν μοναδικό στόχο να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, δημιουργώντας ξεχωριστές οδηγικές εμπειρίες μέσα από τα μοντέλα και τα brands που εκπροσωπεί, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της σε όλη τη διάρκεια που οδηγούν τη δική τους ιστορία με ένα από τα brands του Ομίλου της.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.