Euro 2020: Απογοήτευση αλλά και θετικότητα από τη VW

VW – Euro 2020

Volkswagen Press Conference And Press Greeting With Jogi Loew At IAA FrankfurtΣε συνέντευξή του, ο Jürgen Stackmann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen και υπεύθυνος για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ παραχώρησε μια συνέντευξη για το πώς μπορεί, πλέον, να δει και την θετική πλευρά της αναβολής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου – Euro 2020.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLKSWAGEN

Το Euro 2020 θα διεξαγόταν ήδη αυτό το διάστημα, ωστόσο, εξηγεί ο Stackmann, δεν αισθάνεται πλέον απογοητευμένος καθώς η διοργάνωση έχει απλά αναβληθεί, αντί να ακυρωθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα ήταν η πρώτη διοργάνωση Euro που θα διεξαγόταν σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι σε μόνο μια διοργανώτρια χώρα.
Η VW ανυπομονούσε για την διοργάνωση, καθώς δεν θα ήταν μόνο ο επίσημος συνεργάτης κινητικότητας της UEFA για το Euro 2020, αλλά υποστηρίζει επίσης και επτά από τις συμμετέχουσες ομάδες: Γερμανία,  Γαλλία, Αυστρία, Ρωσία, Φινλανδία, Δανία και την Ελβετία. Ως εκ τούτου,  ολόκληρη η εταιρεία παγκόσμια συμμετείχε στις προετοιμασίες, με πρώτο βήμα την μεταφορά των Volkswagen Mobility Makers, μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων ατόμων οι οποίοι θα υποδέχονταν τους επισκέπτες σε κάθε χώρα και θα πραγματοποιούσαν κινήσεις σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης με ένα στόλο από αυτοκίνητα της VW, χαμηλών εκπομπών.

Volkswagen Golf 8 - Weltpremiere

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

Ο Stackmann αναφέρθηκε στο πως η VW υποστήριξε αμέσως την αναβολή του θεσμού, μιας και πρωταρχικός σκοπός όλων ήταν να κερδηθεί η μάχη κατά της εξάπλωσης τους ιού, ενώ ευχαρίστησε ο ίδιος τα άτομα που υπερέβησαν εαυτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας και βοήθησαν πάρα πολύ κόσμο. Όσο αφορά την μεταφορά του Euro, πιθανόν, στο 2021, ο Stackmann εξήγησε πως με την αναβολή, άπαντες στη VW ήταν δυσαρεστημένοι καθώς περίμεναν πως και πως το τουρνουά. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πως πλέον έχουν έναν επιπλέον χρόνο για να μπορέσουν να ενημερώσουν τον κόσμο ακόμη καλύτερα για την καινούργια οικογένεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων της VW, ID., εν όψει του 2021.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.