Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, Drive to Survive, είναι προ των πυλών, και με τα δοκιμαστικά του χειμώνα να είναι δυο μέρες μακριά (Τετάρτη, 19 του μηνός η πρώτη μέρα στην Βαρκελώνη), κυκλοφόρησε και το trailer έτσι για να ανέβουν τα αίματα!

Η μεγάλη διαφορά με την πρώτη σεζόν, είναι πως αυτή την φορά οι ομάδες της Ferrari και της Mercedes δεν «έκλεισαν τις πόρτες» τους στους παραγωγούς, δίνοντας μας σοβαρές και πολύτιμες ματιές και αυτοί στον τρόπου που λειτουργούν οι ομάδες τους! Και ναι, ο περσινός (τρελός!) αγώνας της Γερμανίας θα πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα επεισόδια.
Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου (εξ ολοκλήρου, όπως όλες οι σειρές του Netflix) και δεν βλέπουμε την ώρα να χαθούμε μέσα στα αθέατα του πανέμορφου αυτού θεσμού.

Στο trailer ακούγεται, κλασσικά, ο Gunther Steiner να ρίχνει ανελέητο μπινελίκι (και ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει, πολλές φορές οι δυο οδηγοί του των έβγαλαν έξω από τα ρούχα του), ο Cyril την λέει στον Hulkenberg, ενώ μας δίνουν και μια μικροσκοπική δόση του γερμανικού εφιάλτη της Mercedes στο Hockenheim. Δέκα επεισόδια πάντως θα είναι αρκετά για να μας κρατήσουν μέχρι τα κόκκινα φώτα της Αυστραλίας, ε; Σιγά… θα τα έχουμε ήδη τελειωμένα μέχρι το Σάββατο, 29 του μήνα! Απολαύστε το trailer και πορωθείτε εν όψει ακόμη μιας φανταστικής σεζόν, τόσο της σειράς αλλά και της Formula 1!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=xcf8o4hCtSA[/embedyt]

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.