Alfa Romeo Giulia GT:

Alfa Romeo Giulia GTΤο πανέμορφο δημιούργημα της Alfa Romeo (με την υπογραφή του οίκου Bertone) θα επιστρέψει, μετά από την δεκαετία του 70, και θα γεφυρώνει μάλιστα το παρελθόν με το μέλλον μέσω του πιο ανορθόδοξου αλλά άκρως ενδιαφέροντος τρόπου! Η επιστροφή αυτή όμως δεν θα είναι ακριβώς επίσημη, αφού την «ανάσταση» θα αναλάβει ο οίκος Totem Automobili, με το αυτοκίνητο να ονομάζεται Giulia GT Junior.

Alfa Romeo Giulia GT
Ο σχεδιασμός της Giulia GT είναι διαχρονικός, αλλά δεν παύει από το να είναι κλασσικός και αυτό το χαρακτηριστικό δεν πρόκειται να αλλάξει με την νέα αυτή έκδοση του, βάσει των φωτογραφιών που κυκλοφόρησε η Totem. Η μεγαλύτερη αλλαγή, ωστόσο, θα είναι κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα. Η κλασσική Giulia GT, είχε έναν θρυλικό κινητήρα με δυο έκκεντρα και καρμπυρατέρ Webber, που παρήγαγε έναν πολύ όμορφο, και κλασσικό, ήχο. Αλλά σίγουρα δεν απέδιδε 525 ίππους, όπως ο νέος ηλεκτρικός κινητήρας που θα τοποθετήσει στο αυτοκίνητο η Totem, με τα 100 χιλιόμετρα την ώρα να έρχονται, από στάση, σε 3.4 δευτερόλεπτα (ηλεκτρικά αυτοκίνητα, βλέπεται!) Η μάσκα μπροστά θα έχει επιπρόσθετους προβολείς, οι αναρτήσεις θα είναι ρυθμιζόμενες και οι ζάντες θα είναι 17 ιντσών! Περιμένουμε πως και πώς να την δούμε να «κυλά», και μετράμε τις μέρες μέχρι το καλοκαίρι και το γνωστό φεστιβάλ του Goodwood όπου το τελικό προϊόν θα κάνει την επίσημη παρουσίαση του στον κόσμο.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.