Alfa Romeo Giulia GT:

Alfa Romeo Giulia GTΤο πανέμορφο δημιούργημα της Alfa Romeo (με την υπογραφή του οίκου Bertone) θα επιστρέψει, μετά από την δεκαετία του 70, και θα γεφυρώνει μάλιστα το παρελθόν με το μέλλον μέσω του πιο ανορθόδοξου αλλά άκρως ενδιαφέροντος τρόπου! Η επιστροφή αυτή όμως δεν θα είναι ακριβώς επίσημη, αφού την «ανάσταση» θα αναλάβει ο οίκος Totem Automobili, με το αυτοκίνητο να ονομάζεται Giulia GT Junior.

Alfa Romeo Giulia GT
Ο σχεδιασμός της Giulia GT είναι διαχρονικός, αλλά δεν παύει από το να είναι κλασσικός και αυτό το χαρακτηριστικό δεν πρόκειται να αλλάξει με την νέα αυτή έκδοση του, βάσει των φωτογραφιών που κυκλοφόρησε η Totem. Η μεγαλύτερη αλλαγή, ωστόσο, θα είναι κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα. Η κλασσική Giulia GT, είχε έναν θρυλικό κινητήρα με δυο έκκεντρα και καρμπυρατέρ Webber, που παρήγαγε έναν πολύ όμορφο, και κλασσικό, ήχο. Αλλά σίγουρα δεν απέδιδε 525 ίππους, όπως ο νέος ηλεκτρικός κινητήρας που θα τοποθετήσει στο αυτοκίνητο η Totem, με τα 100 χιλιόμετρα την ώρα να έρχονται, από στάση, σε 3.4 δευτερόλεπτα (ηλεκτρικά αυτοκίνητα, βλέπεται!) Η μάσκα μπροστά θα έχει επιπρόσθετους προβολείς, οι αναρτήσεις θα είναι ρυθμιζόμενες και οι ζάντες θα είναι 17 ιντσών! Περιμένουμε πως και πώς να την δούμε να «κυλά», και μετράμε τις μέρες μέχρι το καλοκαίρι και το γνωστό φεστιβάλ του Goodwood όπου το τελικό προϊόν θα κάνει την επίσημη παρουσίαση του στον κόσμο.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.