Μοναδικές εμπειρίες που θα τους συνοδεύουν για το υπόλοιπο της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας αλλά και στη ζωή τους, αποκόμισαν πρόσφατα συνεργάτες της Castrol, ιδιοκτήτες συνεργείων του δικτύου Castrol Service Plus, την ευθύνη των οποίων έχει η εταιρεία Καποδίστριας. Δώδεκα Κύπριοι επαγγελματίες βρέθηκαν για δύο ημέρες στη βάση της Castrol στο Pangbourne, δυτικά του Λονδίνου, όπου είχαν το προνόμιο να μπουν το Κέντρο Έρευνας, να δουν από κοντά τις δοκιμές εξέλιξης και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την τεχνολογία που εμπεριέχουν τα λιπαντικά της Castrol. Το Τεχνολογικό Κέντρο στο Pangbourne είναι το μεγαλύτερο που διαθέτει η Castrol παγκοσμίως, ενώ στις ίδιες εγκαταστάσεις αναπτύσσεται η τεχνολογία και για τα καύσιμα της BP. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να διαπιστώσουν στην πράξη την σημασία ενός προηγμένου λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, φορτηγών, μοτοσυκλετών αλλά και πλεούμενων. Στο ίδιο κέντρο γίνονται και όλες οι δοκιμές εξέλιξης των λιπαντικών για τις αγωνιστικές ομάδες που υποστηρίζει η Castrol, όπως η Renault στην Formula 1, η M-Sport από το χώρο του ράλλυ, η Audi στο DTM και άλλες.

«Πρόκειται για ένα ταξίδι που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο για πάντα στην μνήμη όσων το έζησαν, αφού μέσα από αυτό άπαντες αντιλήφθηκαν πόσες χιλιάδες ώρες έρευνας αλλά και πόσο υψηλή τεχνολογία εσωκλείονται σε ένα δοχείο λιπαντικού της Castrol. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η Castrol χαρακτηρίζει τα προϊόντα της liquid engineering και όχι λιπαντικά» σημειώνει ο κ. Νικόλας Τοφαρίδης, brand manager της Castrol και στέλεχος της εταιρείας Καποδίστριας, η οποία εισάγει και διανέμει τα προϊόντα της Castrol σε επαγγελματίες στην Κύπρο.

Οι δώδεκα συμμετέχοντες επιλέχθηκαν από την Castrol βάσει των πωλήσεων σε προϊόντα της, τις οποίες κατέγραψαν την τετραμηνία Απρίλιος – Ιούλιος 2018. 

Λίγα λόγια για το δίκτυο Castrol Service Plus
Το Castrol Service Plus είναι ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο συνεργατών της Castrol. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επιμελημένο πακέτο υπηρεσιών που παρέχεται στους ιδιώτες και επαγγελματίες αυτοκινητιστές, σε συνεργασία με επιλεγμένους επαγγελματίες του χώρου της συντήρησης οχημάτων. Στην Κύπρο μετράει τρία χρόνια παρουσίας με 26 συνεργάτες μέχρι στιγμής. Την ευθύνη για την ανάπτυξη του δικτύου Castrol Service Plus στην Κύπρο έχει η εταιρεία Καποδίστριας, η οποία για 50 χρόνια κρατάει την Κύπρο σε κίνηση.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.