Η BMW M2 ήταν το πιο πετυχημένο μοντέλο της BMW M GmbH το 2017, γι αυτό και η BMW δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Προχώρησε στη δημιουργία μιας αποκλειστικής M2 με την κωδική ονομασία Coupe Edition Black Shadow δίνοντας έμφαση στις επιδόσεις του μοντέλου προσδίδοντας του συνάμα και τα κατάλληλα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά

« Η τεράστια δημοτικότητα αποτελεί κίνητρο για μας για τη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης, υπογραμμίζοντας για μία ακόμα φορά το δυναμικό χαρακτήρα του compact σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η αγωνιστική τεχνολογία και μία δυναμική σχεδίαση προσανατολισμένη στις επιδόσεις βοηθούν την BMW M2 να διεκδικήσει μία εξαιρετική θέση στην premium compact κατηγορία. Ο straight six κινητήρας των της Μ2 με τους 370 ίππους, η κλασική πίσω κίνηση και η τεχνολογία ανάρτησης που είναι προϊόν της πολυετούς εμπειρίας της μάρκας από το μηχανοκίνητο αθλητισμό έχουν ανεβάσει στην πρώτη θέση το μοντέλο της BMW M. Το μοντέλο έχει στη διάθεση του προαιρετικό 7-τάχυτο κιβώτιο Μ διπλού συμπλέκτη με Drivelogic, η οποία της δίδει τη δυνατότητα να επιταχύνει από στάση στα 100 χιλιόμετρα σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα. Σε πολύ σύντομο διάστημα, η BMW M2 έγινε bestseller, κατακτώντας και νέα target groups για την εταιρεία καταφέρνοντας να διαθέσει πάνω από 12.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο την πρώτη πλήρη χρονιά παραγωγής της.

Η BMW M2 Coupe Edition Black Shadow έχει δεχθεί συγκεκριμένα σχεδιαστικά στοιχεία που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική του εμφάνιση. Η έκδοση αυτή διατίθεται αποκλειστικά με την εξωτερική απόχρωση Sapphire Black metallic και ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών. Μαζί και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω που υπογραμμίζουν με εντυπωσιακό τρόπο την εμφάνιση του compact coupe.

Τα χαρακτηριστικά αυτά ολοκληρώνονται με τους εξωτερικούς καθρέπτες κατασκευασμένους από ανθρακονήματα, τη μάσκα M και διακοσμητικές μπάρες μαύρου χρώματος για τα πλαϊνά πάνελ. Από carbon είναι κατασκευασμένος και ο πίσω διαχύτης ενώ σε χρώμα black-chrome είναι και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης M, που είναι ενσωματωμένες και τις δύο πλευρές στην πίσω ποδιά..Η BMW M2 Black Edition θα διατίθεται για παραγγελίες από το τέλος αυτού του μήνα.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.