Έφυγε ο Προδρομής…

 

Θλίψη στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σήμερα 17 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή ο Πρόδρομος Γεωργίου σε ηλικία μόλις 61 χρόνων. Για δεκαετίες υπηρέτησε το άθλημα από διάφορα πόστα ενώ ήταν ενεργό μέλος της Λέσχης Αυτοκινήτου της Λάρνακας. Από το 1979  μέχρι το 1998 οδήγησε γρήγορα οτιδήποτε μπορούσε να προετοιμαστεί για αγώνες! Από το «αυτοσχέδιο» NSU μέχρι το Citroen Visa, το Nissan 240 RS, το VW Golf MkI, το Datsun PickUp και τόσα άλλα. Μπορεί να μην κέρδισε τίτλους και νίκες γενικής, όμως θα τον θυμόμαστε πάντα για το πάθος του, τη μαχητικότητα του και την αγάπη του για τους αγώνες.

Η κηδεία του Πρόδρομου θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 17:00 στην εκκλησία Τιμίου Προδρόμου στη Δρομολαξιά.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.