Έφυγε ο Προδρομής…

 

Θλίψη στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σήμερα 17 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή ο Πρόδρομος Γεωργίου σε ηλικία μόλις 61 χρόνων. Για δεκαετίες υπηρέτησε το άθλημα από διάφορα πόστα ενώ ήταν ενεργό μέλος της Λέσχης Αυτοκινήτου της Λάρνακας. Από το 1979  μέχρι το 1998 οδήγησε γρήγορα οτιδήποτε μπορούσε να προετοιμαστεί για αγώνες! Από το «αυτοσχέδιο» NSU μέχρι το Citroen Visa, το Nissan 240 RS, το VW Golf MkI, το Datsun PickUp και τόσα άλλα. Μπορεί να μην κέρδισε τίτλους και νίκες γενικής, όμως θα τον θυμόμαστε πάντα για το πάθος του, τη μαχητικότητα του και την αγάπη του για τους αγώνες.

Η κηδεία του Πρόδρομου θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 17:00 στην εκκλησία Τιμίου Προδρόμου στη Δρομολαξιά.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.