Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την εγγραφή καινούργιων οχημάτων στην Κύπρο, η Hyundai καταγράφει μερίδιο αγοράς με μέσο όρο 7,5% για το 2019! Αυτό σημαίνει διπλασιασμό του μεριδίου αγοράς της μάρκας σε σύγκριση με το 2018. Αυτό οφείλεται στον εμπλουτισμό της γκάμας της Hyundai, με την προσθήκη του KONA SUV, των νέων i20 και i20 Active και του νέου i10. Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία των υβριδικών και ηλεκτρικών μοντέλων που αναμένεται να προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη παρουσία στους δρόμους της Κύπρου.

Οι πωλήσεις αφορούν κυρίως το εξαιρετικά δημοφιλές SUV της Hyundai, TUCSON, το μικρότερο KONA, το i30, το i20 και το i10. Ο ρυθμός πωλήσεων της Εταιρείας είναι συνεχόμενα ανοδικός και αναμένεται να ενταθεί ακόμα περισσότερο με την άφιξη των νέων εκδόσεων, σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της Hyundai. Το TUCSON είχε ανακηρυχθεί πρόσφατα ως το πιο δημοφιλές οικογενειακό SUV στη Γερμανία, από τους αναγνώστες της εφημερίδας Bild am Sonntag, αφήνοντας πίσω 16 ανταγωνιστές. Το Hyundai KONA, που αποτελεί την προτίμηση των νεαρών ηλικιών κυρίως, απέσπασε τον περασμένο Μάρτιο την τιμητική διάκριση Red Dot Design Award.

Οι διακρίσεις για τη Hyundai διαδέχονται η μια την άλλη, ενώ οι επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRC 2019 έρχονται να προσθέσουν στην αξιοπιστία της μάρκας. Η Hyundai Motorsports κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών του WRC 2019!

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.