Ξαναζωντανεύει η θρυλική Lancia Delta HF Integrale

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Sebastiano Ciarcia δίνει τη δική του εκδοχή για την αναβίωση της θρυλικής Lancia Delta HF Integrale. Και δεν είναι η πρώτη φορά που σχεδιαστικοί οίκοι οραματίζονται την επιστροφή ενός μοντέλου που άφησε ιστορία στις ειδικές διαδρομές.

Lancia Delta HF Integrale.Πριν μερικούς μήνες, Ciarcia, είχε δημιουργήσει την έκδοση δρόμου της HF Integrale. Τώρα παρουσιάζει και την αγωνιστική της έκδοση στα χρώματα φυσικά της Martini. Όπως ακριβώς και το αγωνιστικό στις δεκαετίες του 80’ και του 90’. Το έργο του σχεδιαστή διαθέτει στοιχεία που παραπέμπουν στο αγωνιστικό μοντέλο με πολλά αεροδυναμικά στοιχεία.

TOP 10 Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο Ξεχωρίζουν, ο μεγάλος προφυλακτήρας, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και οι μεγάλοι αεραγωγοί. Οι τονισμένοι αγωνιστικοί θόλοι των τροχών προσδίδουν το αγωνιστικό στίγμα του μοντέλου.

Lancia Delta HF Integrale.Πάντως, πρόσφατα, ο νεοσύστατος Όμιλος Stellantis αποφάσισε ότι θα στηρίξει την Lancia. Λέτε να δούμε στο μέλλον την Lancia Delta HF Integrale στη σύγχρονη της εκδοχή;

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.