Ξαναζωντανεύει η θρυλική Lancia Delta HF Integrale

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Sebastiano Ciarcia δίνει τη δική του εκδοχή για την αναβίωση της θρυλικής Lancia Delta HF Integrale. Και δεν είναι η πρώτη φορά που σχεδιαστικοί οίκοι οραματίζονται την επιστροφή ενός μοντέλου που άφησε ιστορία στις ειδικές διαδρομές.

Lancia Delta HF Integrale.Πριν μερικούς μήνες, Ciarcia, είχε δημιουργήσει την έκδοση δρόμου της HF Integrale. Τώρα παρουσιάζει και την αγωνιστική της έκδοση στα χρώματα φυσικά της Martini. Όπως ακριβώς και το αγωνιστικό στις δεκαετίες του 80’ και του 90’. Το έργο του σχεδιαστή διαθέτει στοιχεία που παραπέμπουν στο αγωνιστικό μοντέλο με πολλά αεροδυναμικά στοιχεία.

TOP 10 Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο Ξεχωρίζουν, ο μεγάλος προφυλακτήρας, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και οι μεγάλοι αεραγωγοί. Οι τονισμένοι αγωνιστικοί θόλοι των τροχών προσδίδουν το αγωνιστικό στίγμα του μοντέλου.

Lancia Delta HF Integrale.Πάντως, πρόσφατα, ο νεοσύστατος Όμιλος Stellantis αποφάσισε ότι θα στηρίξει την Lancia. Λέτε να δούμε στο μέλλον την Lancia Delta HF Integrale στη σύγχρονη της εκδοχή;

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.