Ξανά στο δρόμο η «πνιγμένη» Bugatti Veyron (VIDEO)

Σίγουρα θυμάστε το βίντεο απ’ τα παλιά στο Youtube που έδειχνε την άχαρη μοίρα μιας Veyron που κατέληξε να κυλάει αργά και βασανιστικά μέσα σε μία λίμνη όταν ο ιδιοκτήτης και οδηγός της, Andy House, προσπάθησε να αποφύγει ένα πελεκάνο. Φυσικά δεν υπήρχε πελεκάνος οπουδήποτε, όπως δείχνει άλλωστε και το βίντεο, με τον House να πιάνεται ουσιαστικά στα πράσα στην προσπάθεια του να «τσιμπήσει» τα λεφτά της χοντρής ασφάλειας!

Bugatti Veyron lake crashΣτην συνέχεια ένας ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων αγόρασε το αυτοκίνητο με δάνειο (ενός εκατομμυρίου δολαρίων!) με σκοπό να το αποκαταστήσει αλλά πριν καν καταλάβει καλά τι συνέβη, βρέθηκε χρεοκοπημένος. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 2019, η βουτηγμένη Veyron βρήκε αγοραστή, έστω και αποσυναρμολογημένη, αγοράστηκε από την Royalty Exotic Cars, και συγκεκριμένα τον Houston Crosta που διαθέτει κανάλι στο Youtube.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τι θα περιλαμβάνει το ντοκιμαντέρ για τον Schumacher

Μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο του καναλιού τους γύρω από την βουτηγμένη Veyron για να δείτε και εσείς το μέγεθος του εγχειρήματος που έχουν μπροστά τους μέχρι να κυλήσει και πάλι σωστά αυτό το αυτοκίνητο. Θα αρκεστούμε απλά στο ότι το ηχοσύστημα της Veyron, από την Burmester, θα χρειαστεί ανταλλακτικά αξίας 100.000 δολαρίων!

Δείτε το βίντεο τη στιγμή της «βουτιάς» της πανάκριβης Veyron:

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.