Βραβεύσεων συνέχεια για τη Hyundai από το περιοδικό Autocar

Τρεις νέες διακρίσεις ήρθαν να προστεθούν στην τροπαιοθήκη της Hyundai. Στα βραβεία 2022 Autocar Awards, οι κριτές του παλαιότερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο, ονόμασαν τον επικεφαλής του Παγκοσμίου Σχεδιαστικού Κέντρου της Εταιρείας ως “Design Hero of the Year”.

Hyundai SantaFe cyprus ctc automotive ltdΗ διάκριση αυτή απονέμεται στο άτομο που εντυπωσίασε με το σχέδιο αυτοκινήτου, όχι μόνο τη χρονιά που πέρασε αλλά σε όλη την καριέρα του. Μεταξύ των δημιουργημάτων το πολυβραβευμένο ηλεκτρικό IONIQ 5!  To Hyundai i20 N βραβεύτηκε ως το “Πιο Προσιτό Αυτοκίνητο για τον Οδηγό” στη Μεγάλη Βρετανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Οι πέντε κριτές βαθμολόγησαν όλα τα 25 υποψήφια μοντέλα και το i20 N συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία (102), πολύ πιο μπροστά από το δεύτερο! Τέλος, το SantaFe κέρδισε τον τίτλο του “Καλύτερου Μεγάλου Αυτοκινήτου”. Ο Mark Tisshaw, αρχισυντάκτης του Autocar, δήλωσε σχετικά: “Αν κάποιος νομίζει ότι τα μεγάλα αυτοκίνητα δεν μπορούν να είναι κομψά και λογικά στην τιμή, το SantaFe έρχεται να δώσει την απάντηση που κάνει τη διαφορά. Το SantaFe κυκλοφορεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2001 και έχει κερδίσει την εκτίμηση των οδηγών για το άνετο σαλόνι του, τον πλούσιο εξοπλισμό και τις επιδόσεις του”.

Hyundai i20 N Cyprus ctc automotive ltd“Κερδίζοντας αυτές τις διακρίσεις, σε τόσες ανταγωνιστικές κατηγορίες αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για τη Hyundai”, δήλωσε ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Προϊόντων του Hyundai Motor Group. “Επιβραβεύονται έτσι η πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται στη διαδικασία παραγωγής νέων μοντέλων σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο και με εξαιρετικά αποτελέσματα”, ολοκλήρωσε.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK