Βραβείο σχεδιασμού για την Abarth από τη Γερμανία

Η σχεδίαση των μοντέλων της Abarth δείχνει ακαταμάχητη για το κοινό του Γερμανικού περιοδικού AUTO BILD, το οποίο για 5η συνεχόμενη χρονιά μέσω του βραβείου “Best Design” ανέδειξε το στιλ του «Σκορπιού» ως το καλύτερο ανεξαρτήτου κατηγορίας. Στη φετινή χρονιά του θεσμού που ήδη μετρά 11 χρόνια συμμετείχαν περισσότεροι από 55.000 αναγνώστες που επέλεξαν την Abarth ανάμεσα από 37 μάρκες.

Abarth 695 Competizione abarth cyprusΗ αναγνώριση της σχεδίασης της Ιταλικής μάρκας επιβεβαιώθηκε επιπλέον και από την αντίστοιχη επιτυχία του Abarth 595 στην κατηγορία “Smallest Cars”. Η συγκεκριμένη διάκριση κατακτήθηκε από το 595 για 4η συνεχόμενη χρονιά, δείχνοντας τη διαχρονικότητα της γοητείας που ασκεί το στιλ του μοντέλου στο Γερμανικό κοινό. Η δυνατή προσωπικότητα, η προσοχή στις λεπτομέρειες και την επιλογή των υλικών, η πρωτοτυπία, αλλά και οι πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης καθιστούν κάθε αυτοκίνητο της Abarth πραγματικά ξεχωριστό.Abarth 695 Competizione abarth cyprus

Η πρόσφατη παρουσίαση της σειράς 595/695 για το 2022 έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εικόνα μιας μάρκας, η οποία παραμένει εξαιρετικά πιστή στο πνεύμα του ιδρυτή της, Carlo Abarth, ο οποίος δημιούργησε πριν από 73 χρόνια έναν μύθο της αυτοκίνησης.Abarth 695 Competizione abarth cyprus

Η μετατροπή ενός συνηθισμένου αυτοκινήτου σε κάτι εξαιρετικό σε επίπεδο στιλ και οδηγικής απόλαυσης αποτελεί τη φιλοσοφία που ακολούθησαν οι σχεδιαστές και μηχανικοί της νέας σειρά 595/695, προσφέροντας τη δυνατότητα κάθε αγοραστής να δημιουργήσει το Abarth που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προτιμήσεις του.

top 10 «Καταλάβει ο Ιάπωνας;» Οκτώ κορυφαίοι κινητήρες που έμειναν στην ιστορία

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.