Βραβεία «What Car?» για τα Toyota Yaris Cross και Lexus NX 450h  

Η Toyota και η Lexus  επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά την αξιοπιστία, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την τεχνολογική υπεροχή που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα αυτοκινήτου τους με μια νέα διάκριση που έρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Πιο συγκεκριμένα το Toyota Yaris Cross και το Lexus NX 450h απέσπασαν το πρώτο βραβείο κατά τις ανεξάρτητες δοκιμές που υπεβλήθησαν από το κορυφαίο Βρετανικό περιοδικό αυτοκινήτου «What Car?».

TOYOTA YARIS CROSS - TOYOTA CYPRUSΤο Toyota Yaris Cross  απέσπασε το βραβείο True MPG, σημειώνοντας νέο ρεκόρ μέσης οικονομίας καυσίμου κατά τις διαδικασίες των ανεξάρτητων δοκιμών του περιοδικού.

Το Toyota Yaris Cross τροφοδοτείται από το πλήρως υβριδικό ηλεκτρικό σύστημα τέταρτης γενιάς της Toyota και ενσωματώνει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει κατακτήσει η Toyota στην υβριδική τεχνολογία της, που επιτρέπει στην εταιρεία να διαθέτει ένα υψηλό ποσοστό αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων σε τυπικές αστικές μετακινήσεις.

Το περιοδικό «What Car?» χρησιμοποιεί την κλίμακα True MPG που αντιπροσωπεύει τις επιδόσεις που οι άνθρωποι «μπορούν συνήθως να περιμένουν από ένα αυτοκίνητο όταν οδηγείται με σύνεση και εντός ορίων ταχύτητας». Η τυποποιημένη διαδικασία δοκιμής επαναλαμβάνει μια μικτή διαδρομή οδήγησης σε τροχαίο δρόμο και πραγματοποιείται σε ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες, επομένως τα αποτελέσματα δεν επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες και η κυκλοφορία.

Η απόδοση καυσίμων και εκπομπών ρύπων αποτελεί μια όψη της γοητείας του Yaris Cross. Δημιουργημένο για να χρησιμοποιεί την ίδια φιλοσοφία του «μεγάλου-μικρού», όπως το μοντέλο hatchback, προσφέρει γενναιόδωρο και ευέλικτο χώρο επιβατών και φόρτωσης μέσα σε ένα συμπαγές και φιλικό προς την πόλη αποτύπωμα. Ο σχεδιασμός του βασίζεται στην κληρονομιά της Toyota αναφορικά με την SUV καινοτομία και την τεχνογνωσία. Ως ένα αυθεντικό SUV, είναι προαιρετικά διαθέσιμο με το Toyota AWD-i intelligent all-wheel drive.

Lexus - LEXUS CYPRUS -DICKRAN OUZOUNIANΠαράλληλα, το Lexus NX 450h+ έχει στεφθεί με τον τίτλο « Plug-in Hybrid της χρονιάς» από τα διακεκριμένα βραβεία What Car?. Η εν λόγω τιμητική διάκριση αποτελεί την πρώτη του ολότελα νέου premium SUV μεσαίου μεγέθους, του πρώτου plug-in υβριδικού μοντέλου της Lexus, που παρουσιάστηκε προς το τέλος της χρονιάς 2021. Το περιοδικό What Car? έχει επίσης απονείμει βραβείο και στο Lexus LC 500 Convertible και το έχει αναδείξει ως το Καλύτερο Convertible Πολυτελείας.

Το μοντέλο 450h+ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη Lexus, παρουσιάζοντας νέες σχεδιαστικές κατευθύνσεις, νέα συστήματα κίνησης, και σημαντικές βελτιώσεις στην δυναμική επίδοση. Η τεχνολογική καινοτομία προσφέρει ένα ανώτερο πακέτο πολυμέσων και συνδεσιμότητας και ένα νέο και αναβαθμισμένο σύστημα Lexus Safety System+ και σύστημα υποβοήθησης οδηγού (driver assistance system).

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK