Τύχη η θαύμα; (VIDEO)

Κάμερα καταστήματος στην Τουρκία κατέγραψε ένα τρομακτικό βίντεο, όταν ένα αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και εισέβαλε σε κατάστημα γεμάτο κόσμο.

turkey car accidentΤυχεροί πάνω στην ατυχία τους ήταν ένα παιδάκι και ένα καρότσι με μωρό που γλύτωσαν όταν το αυτοκίνητο πέρασε ξυστά από δίπλα τους. Από θαύμα δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί για τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Δείτε το βίντεο..

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.