Τριπλός θρίαμβος του Hyundai IONIQ 5

Το Hyundai IONIQ 5 θριάμβευσε στα βραβεία του Σαλονιού Αυτοκινήτου Νέας Υόρκης, κερδίζοντας και τις τρεις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιο. Σε ειδική τελετή, στη Νέα Υόρκη, το IONIQ 5 αξιολογήθηκε από κριτική επιτροπή που αποτελείται από 102 δημοσιογράφους από 33 χώρες σε όλο τον κόσμο.

HYUNDAI IONIQ 5 CYPRUS ELECTRIC CARS - AUTOKINITO..COM.CYΤο IONIQ 5 ξεχώρισε μεταξύ άλλων 27 υποψηφίων μοντέλων του 2021, αφού ήταν η ξεκάθαρη επιλογή της επιτροπής. Σε πλατφόρμα Electric-Global Modular Platform (E-GMP) απόδοσης 800-V, γρήγορης φόρτισης 10 με 80% σε μόλις 18 λεπτά, το IONIQ 5 φιλοξενεί τους επιβάτες σ’ ένα πολυτελές και ευρύχωρο σαλόνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

“Είναι μεγάλη μας τιμή η βράβευση και στις τρεις κατηγορίες. Είναι αναγνώριση του ταλέντου και της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας. Όραμά μας είναι η συμβολή στην πρόοδο της ανθρωπότητας και η αναγνώριση αυτή, μαζί με όσες προηγήθηκαν, θα βοηθήσουν να το κάνουμε πραγματικότητα”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai Motor Company.

HYUNDAI IONIQ 5 CYPRUS ELECTRIC CARS - AUTOKINITO..COM.CYΓια τον τίτλο World Car of the Year, η επιτροπή επέλεξε στον τελικό τρία μεταξύ 28 υποψηφίων αυτοκινήτων και στη συνέχεια τον νικητή. Για τον τίτλο World Electric Vehicle of the Year, η επιτροπή επέλεξε το IONIQ 5 μεταξύ 11 υποψηφίων και τριών στον τελικό γύρο. Για το World Car Design of the Year, οι έξι ειδικοί από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, επέλεξαν το IONIQ 5 μεταξύ όλων των υποψηφίων που συμμετείχαν στις άλλες πέντε κατηγορίες.

“Είμαστε περήφανοι για τον πιο σημαντικό, παγκόσμιο θεσμό βράβευσης αυτοκινήτων του κόσμου”, δήλωσε ο Πρόεδρος του Σαλονιού Αυτοκινήτου Νέας Υόρκης. “Με μεγάλη ευχαρίστηση υποδεχθήκαμε τους υποψηφίους, μετά από δύο χρόνια δύσκολα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Συγχαρητήρια σε όλους”, ολοκλήρωσε.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.