Τρία ρολόγια-αριστουργήματα από την Bugatti

Όντας στην κορυφή της μηχανικής εξέλιξης του αυτοκινήτου, η Bugatti δημιουργεί αριστουργήματα σε τέσσερεις τροχούς μέσα στο ατελιέ της στο Molsheim. Το κάθε όχημα της είναι εμπλουτισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας οπόταν δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από την συνεργασία της Bugatti με την VIITA στην εξέλιξη και παραγωγή τριών μοναδικών smartwatch.

bugatti ceramique edition one bezelsΤα τρία smartwatch θα φέρουν ονομασίες μοντέλων της θρυλικής γαλλικής εταιρείας και θα φέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά όπως μετρητή ποσοστού οξυγόνου στο αίμα σας, την ταχύτητα του σώματος σας (επειδή δεν είναι αρκετό το να βλέπει το ταμπλό…) και ανίχνευση μέσο GPS του ρολογιού. Το λογισμικό αυτών των smartwatch δημιουργήθηκε συγκεκριμένα από την VIITA για αυτά τα μοντέλα. Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι ειδικά διαμορφωμένα για να βοηθούν αθλητές 90 διαφορετικών αθλημάτων!

viita bugatti martin konradΗ μπαταρία του κάθε μοντέλου θα διαρκεί συνολικά 14 ημέρες πριν να χρειαστεί φόρτιση, ενώ το κάθε smartwatch θα προσφέρεται με εγγύηση πέντε ετών, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη που τρέφουν οι δυο εταιρείες προς τα δημιουργήματα τους.

Και σας ακούω τώρα που σκέφτεστε «θα κοστίζουν και μισή περιουσία ε;». Και όμως. Τα τρία μοντέλα smartwatch της Bugatti και της VIITA κοστίζουν μόνο 899 ευρώ, που αν τα υπολογίσετε όλα καλά-καλά, αποτελεί μια εκπληκτική τιμή! Μπορεί να πάτε τώρα στο kickstarter (όπου οι δυο εταιρείας πουλούν αποκλειστικά τα τρία αυτά μοντέλα) και να επιλέξετε πιο μοντέλο προτιμάτε.

bugatti ceramique edition one le noireΣημειώστε πως για την ώρα μόνο 200 κομμάτια από το κάθε μοντέλο θα διατεθούν μέσω του Kickstarer, οπόταν αν σας ενδιαφέρει, βιαστείτε!

TOP 10 οι 10 ακριβότεροι πλειστηριασμοί του 2020

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.