Τρία χρόνια δωρεάν ρεύμα για όσους αγοράσουν το VW ID.4

Δωρεάν φόρτιση για τρία χρόνια θα απολαμβάνουν όσοι αγοράσουν ένα ID.4 στις ΗΠΑ. Η VW Αμερικής ανακοίνωσε ότι οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες ταχείας φόρτισης στο δίκτυο Electrify America για τρία χρόνια.

The new Volkswagen ID.4ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη τόσο για όσους αγοράζουν όσο και για εκείνους που μισθώνουν στις ΗΠΑ το νέο ID.4, παρέχοντας πρόσβαση στους ταχυφορτιστές DC της Electrify America – του δικτύου ταχείας φόρτισης της VW στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, το οποίο αποτελεί μέρος αλλά και προϊόν του συμβιβασμού της γερμανικής εταιρείας με τις αμερικανικές αρχές που έχει ως φόντο του το διαβόητο dieselgate. Αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ το δίκτυο Electrify America διαθέτει περί τους 2.000 ταχυφορτιστές σε περισσότερες από 470 διαφορετικές τοποθεσίες, οι οποίες προσφέρουν πρόσβαση στο 96% του πληθυσμού της χώρας σε απόσταση 120 μιλίων. Αν και οι ακριβείς δυνατότητες φόρτισης διαφέρουν ανάλογα με την υποδομή, οι ταχυφορτιστές της Electrify America παρέχουν τη δυνατότητα φόρτισης έως και 350 kW – ωστόσο το νέο VW ID.4, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο, δεν θα ξεπερνά σε δυνατότητα φόρτισης τα 150 kW.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.