Τρία χρόνια δωρεάν ρεύμα για όσους αγοράσουν το VW ID.4

Δωρεάν φόρτιση για τρία χρόνια θα απολαμβάνουν όσοι αγοράσουν ένα ID.4 στις ΗΠΑ. Η VW Αμερικής ανακοίνωσε ότι οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες ταχείας φόρτισης στο δίκτυο Electrify America για τρία χρόνια.

The new Volkswagen ID.4ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη τόσο για όσους αγοράζουν όσο και για εκείνους που μισθώνουν στις ΗΠΑ το νέο ID.4, παρέχοντας πρόσβαση στους ταχυφορτιστές DC της Electrify America – του δικτύου ταχείας φόρτισης της VW στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, το οποίο αποτελεί μέρος αλλά και προϊόν του συμβιβασμού της γερμανικής εταιρείας με τις αμερικανικές αρχές που έχει ως φόντο του το διαβόητο dieselgate. Αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ το δίκτυο Electrify America διαθέτει περί τους 2.000 ταχυφορτιστές σε περισσότερες από 470 διαφορετικές τοποθεσίες, οι οποίες προσφέρουν πρόσβαση στο 96% του πληθυσμού της χώρας σε απόσταση 120 μιλίων. Αν και οι ακριβείς δυνατότητες φόρτισης διαφέρουν ανάλογα με την υποδομή, οι ταχυφορτιστές της Electrify America παρέχουν τη δυνατότητα φόρτισης έως και 350 kW – ωστόσο το νέο VW ID.4, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο, δεν θα ξεπερνά σε δυνατότητα φόρτισης τα 150 kW.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.