Το Volvo XC40 κέρδισε το Βραβείο Αξίας Μεταπώλησης του Kelley Blue Book

Κατά τη φετινή χρονιά το Volvo XC40 αναμένεται να κρατήσει την αξία του καλύτερα από τα περισσότερα αυτοκίνητα της αγοράς, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του Kelley Blue Book. Ένα χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου που ενδιαφέρει πάρα πολύ τους νέους αγοραστές.

Volvo XC40 R-DesignΤο XC40 κέρδισε το βραβείο Kelley Blue Book Resale για την κατηγορία Luxury SUV. Είναι το δεύτερο Volvo που φέτος οι εμπειρογνώμονες προβλέπουν ότι θα έχει ισχυρή υπολειμματική αξία. Το πολυτελές Volvo V90 κέρδισε το βραβείο ALG Residual Value το Νοέμβριο του 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLVO

Το Kelley Blue Book αναφέρει ότι πολλοί αγοραστές νέων αυτοκινήτων δεν αντιλαμβάνονται ότι η απόσβεση είναι συχνά το μεγαλύτερο βάρος που αναλαμβάνουν οι οδηγοί κατά τα πρώτα πέντε χρόνια της ιδιοκτησίας του οχήματος.

Το Volvo XC40 είναι το πρώτο μοντέλο της Volvo που κερδίζει το βραβείο Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς. Μαζί με τα μεγαλύτερα XC60 και XC90, ολοκληρώνει την παγκόσμια σειρά των SUV premium της Volvo. Το XC40 είναι το πρώτο αυτοκίνητο που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα Compact Modular Architecture (CMA).

Από άποψη σχεδιασμού, το XC40 διαθέτει τη δική του προσωπικότητα, έκφραση και χαρακτήρα. Το XC40 ορίζεται από ένα ισχυρό γραφικό σχέδιο, ένα πραγματικό αίσθημα δύναμης και ποιότητας και μια πιο παιχνιδιάρικη φύση όσον αφορά τα χρώματα και τα υλικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 10 best sellers αυτοκίνητα όλων των εποχών

Στην καμπίνα, μια καινοτόμος προσέγγιση στη σφαιρική λειτουργικότητα παρέχει στους οδηγούς αρκετό χώρο αποθήκευσης. Όλα τα νέα αυτοκίνητα της Volvo συνδέονται χάρη στη συνδεσιμότητα και το σύστημα ψυχαγωγίας Sensus της εταιρείας. Η οριζόντια οθόνη προσανατολισμού επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πολλαπλά apps. Η ενσωμάτωση smartphone με το Apple CarPlay και το Android Auto είναι επίσης διαθέσιμη.

Volvo XC40 R-DesignΤο XC40, που πήρε τον τίτλο IIHS TOP SAFETY PICK+ το 2019, φέρνει ένα νέο επίπεδο ασφάλειας στο τμήμα μικρών premium SUV, καθώς το αυτοκίνητο υιοθετεί τις βραβευμένες τεχνολογίες ασφάλειας που είναι γνωστές στα αυτοκίνητα Volvo 90 και 60.

Η τεχνολογία City Safety της Volvo, σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας, συνδυάζει λειτουργίες αυτόματης πέδησης και συστήματα αποφυγής συγκρούσεων για να καλύψει μια σειρά πιθανών σεναρίων ατυχημάτων και να σας βοηθήσει να είστε ασφαλείς. Το City Safety είναι το μοναδικό σύστημα στην αγορά που ανιχνεύει πεζούς, ποδηλάτες και μεγάλα ζώα.

Σχετικά για τα βραβεία Kelley Blue Book

Τώρα στο 18ο έτος τους, τα βραβεία Καλύτερης αξίας μεταπώλησης Kelley Blue Book βασίζονται στον οδηγό Kelley Blue Book® Official Residual Value. Οι υπολειμματικές αξίες Kelley Blue Book® δημιουργούνται από έμπειρους αναλυτές της αυτοκινητοβιομηχανίας που εξετάζουν την παραγωγή από στατιστικά μοντέλα που είναι βασισμένα σε εκατομμύρια συναλλαγές.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.