Το τελευταίο ατμοσφαιρικό όπλο των 90’s σε δημοπρασία!

Όχι δεν είμαστε στο τέλος της δεκαετίας του 90. Είναι ακόμη 2021! Αν είσαι και εσύ ένας ψεκασμένος Hondάκιας των 90’s συνέχισε να διαβάζεις με προσοχή. Οι B16b και B18c Spec R είναι αναμφίβολα δύο από τους καλύτερους ατμοσφαιρικούς κινητήρες όλων τον εποχών. Ας μην μιλήσουμε για τον ήχο.. μετά τις 58006200rpm. Τα τελευταία ατμοσφαιρικά όπλα με κόφτη στις 8500+rpm!

Honda Civic EK9 Type RΗ JDM Auction Watch έβαλε σε δημοπρασία ένα Honda Civic EK9 Type R χρώματος Sunlight Yellow με μόλις 4,099 χιλιόμετρα στην άσφαλτο… αλλιώς, καινούργιο, εξού και το “Graded 5/A” (κατάσταση καινούργιου).  Στην Κύπρο τα βρίσκεις με «ένα ψωμί και ένα χαλούμι» όπως λέμε με αρκετά από αυτά να έπεσαν «θύματα» κακής αισθητικής και υπέρμετρου tuning, με ιδιοκτήτες που δεν κατάλαβαν ποτέ για πιο λόγο η Honda τα κατασκεύασε. Η τιμή του συγκεκριμένου EK9 ξεκινάει από…. 7000000JPY που αναλογεί σε 52,000 ευρώ!

Φανταστείτε πόσα θα κοστίζουν σε καμιά 10ρια χρόνια…

Δείτε τις φωτογραφίες:

QUIZ: Νομίζεις ότι είσαι αληθινός ΗΟΝΔΑΚΙΑΣ TOYTH

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.